KFUM’s Serie 1 spiller lørdag eftermiddag sin sidste kamp i efterårsturneringen. Det sker, når Hornsyld IF kommer på besøg.

Inden sidste runde ligger KFUM på andenpladsen, tre point efter rækkens duks, Horsens Freja. Muligheden for lørdag at rykke op i Jyllandsserien er således stadig til stede, men det kræver, dels at KFUM får tre point i kampen mod Hornsyld, dels at Grindsted slår Horsens Freja, når de to hold mødes lørdag kl. 14:00.

Sidste gang KFUM mødte Hornsyld, der med et nederlag sidste weekend rykkede ned i Serie 2, endte det med en eftertrykkelig KFUM-sejr på 6-1.

KFUM-træner Lars Dahl har lavet een ændring i truppen i forhold til sidste weekend, idet Rasmus Damgaard erstatter Henrik Hedegaard. Truppen til sæsonens sidste kamp ser derfor således ud: Gustav Pors, Casper Møller, Kim Rau, Søren Thomsen, Jacob Vestergaard, Rasmus Damgaard, Thomas Olsen, Nicolai Pedersen, Christian Pedersen, Christoffer Hoppe, Casper Røjkjær, Sebastian Smoljan, Jesper Jensen og Mathias Lynge.

Kampen spilles på opvisningsbanen på Søholt, og der er som altid kick-off kl. 13:30.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *