Vision:

Det er vores vision, at Silkeborg KFUM skal være Silkeborg Kommunes næstbedst placerede klub, når det gælder 1. holdet og U19.

Sportslige målsætninger:

Visionen nås primært via en række sportslige delmålsætninger, som er vedtaget i Sportsudvalget, og som forankres i trænernes daglige arbejde med spillerne og klubbens evne til konstant at tiltrække nye og attraktive spillere.

Førsteholdets målsætninger lyder således:

2016:                  Oprykning til Jyllandsserien
2018:                  Oprykning til Danmarksserien
2020-21:             Oprykning til Divisionerne

Det betyder, at Silkeborg KFUM i 100 års jubilæums-året spiller i den højeste række nogensinde, og at klubben efter 2020-21 sæsonen, kan overgå til kontrakt-fodbold, med en kommerciel overbygning.

Øvrige sportslige målsætninger:

Det er klubbens mål, at 2. holdet skal rykke med op i rækkerne. Målene hedder Serie 3 i 2016, Serie 2 i 2017-18, Serie 1 i 2019 og JS i 2020-21.

Hvordan?

Klubbens vision og sportslige målsætninger vil blive søgt indfriet ved konstant at have de bedste vilkår at tilbyde klubbernes spillere. Det vil først og fremmest sige gode trænere, og stærkt træningsmiljø, men også gode forhold i forhold til ordninger for tøj, tøjvask, støvler mv.

Klubbens helt store aktiv vil dog være klubbens gode ’klubliv og sjæl’. Det er således ikke på bekostning af klublivet rundt om Idrætshuset, at vi vil nå vore sportslige målsætninger – det er i højere grad med klublivet som ballast, at vi netop kan tiltrække og fastholde de spillere og trænere, der skal få målsætningerne til at lykkes.