Serie 1 slog lørdag Give Fremad med cifrene 4-2 efter en kamp, hvor KFUM navnlig i første halvleg leverede en rigtig fin indsats: “Vi spillede klart bedst i første halvleg af kampen, men det var som om, at vi overlod lidt af initiativet til Give efter pausen. Dog blev det aldrig rigtig spændende. Jeg vil gerne rose holdet for en flot kamp,” siger cheftræner Lars Dahl og tilføjer, at det var vigtigt at komme tilbage på sporet efter et par mindre gode kampe.

KFUM-holdet havde fra kampens start et lidt anderledes udseende end i de foregående kampe. Lars Dahl havde valgt at ændre formationen, således at man spillede med en mand i hullet bag spidsangriberen, ligesom også midtbanekonstellationen var ændret lidt. Det var der flere grunde til, forklarer Lars Dahl: “Jeg søgte mere energi på midtbanen, da jeg syntes, vi havde set lidt trætte ud i de foregående kampe. Samtidig har vi tidligere været for dårlige til at holde fast i bolden oppe foran,” påpeger han og konkluderer: “Jeg var meget tilfreds med spillernes reaktion. Jeg fik det, jeg havde håbet på.”

Næste opgave for KFUM er topopgøret mod rækkens nummer 1, Horsens Freja: “Vi skal fortsætte ad samme spor, og så skal vi være bedre til at lukke af defensivt,” vurderer Lars Dahl. Kampen spilles lørdag på Horsens Frejas hjemmebane. Der er kick-off kl. 13:00.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *