DS spillede en super kamp i Tjørring, og vandt overbevisende 6-0. Hattrick af Rasmus Lysdal.

KFUM kom stærkt ud til kampen, og de første 10-15 minutter var Tjørring næsten ikke over midten. Efter otte minutter fik Rasmus Lysdal en pæn stor mulighed, og ti minutter senere måtte en Tjørring-forsvarer redde på stregen efter en KFUM-hjørne. Det var kun et spørgsmål om tid.

Efter 22 minutter får KFUM et frispark i højre side. Henrik Hykkelbjerg orkestrerede – og helt som mod Kjellerup, resulterede en smart frisparkskombination sig i et Rasmus Lysdal mål. 1-0 til de hviiie fra Søholt. Der stod stadig KFUM på det meste, men efter 36 minutters spil fik Tjørring deres eneste reelle målchance i kampen. Bisgaard fik dog presset angriberen ud i en spids/dårlig afslutningsvinkel.

Lige før pausen blev Mikkel Frandsen sendt afsted. Frande blev nedlagt i det kriminelle felt, og da synderen kort forinden havde fået det gule kort, var der ingen nåde: Udvisning og straffespark.
Rasmus Lysdal steppede op og scorede sikkert. 2-0 – og pause.

Og havde Tjørring været presset i 1. halvleg, så blev de da for alvor i 2. halvleg. I hvert fald i begyndelsen, hvor de havde meget svært ved at spille sig ud. Det var også en fejlagtig udspilning, der røg i skoene på Henrik Hykkelbjerg, som hurtigt sendte den til Lysdal. Fra kanten af feltet sparked Lysdal bolden i kassen til KFUMs og sit eget 3. mål. Hattrick.

Efter 55 minutters spil foretog Thomas Loft to udskiftninger. Henrik Brodersen og Rasmus Lysdal blev pillet ud (og sparet i det hårde kampprogram) – og ind kom to stærke midtbaneslidere: Mikkel Eriksen og Nicolaj Sauer. Men KFUM fortsatte presset. Peter Nemec burde ha’ scoret vores fjerde mål efter godt opspil af Mikkel Frandsen – men det blev 4-0 kort tid efter. Henrik Hykkelbjerg, der spillede en ny super-kamp, kunne sende bolden i mål med assist af Peter Nemec, efter at Jonas Graversen havde ført bolden frem i venstre side.

Efter ca. 63 minutters spil kom vi på 5-0. Et Hykkelbjerg frispark blev sendt godt ind over, hvor Alexander Klein steg til vejrs og dirigerede bolden i mål.

Herefter skiftede Loft atter ud. Hykkelbjerg, Graversen og Flinta fik fyraften 30 minutter tidligere – og ind kom Joakim Grosen, Jonas Ipsen og Tobias Nissen til ‘gode DS-spilleminutter’.

Selvom vi således havde skiftet et halvt hold, så spillede vi stadig fint til. Grosen havde et par skudforsøg, men det blev Anes Travljanin der fik lov til at afslutte målfesten. Fra højre side af feltet spillede Peter Nemec bolden skråt tilbage til Anes, der på kanten af feltet flot satte bolden i mål tæt ved den ene opstander.

6-0 – og sæsonens største sejr var en realitet. Stærkt drenge!

Tjørring – Silkeborg KFUM 0-6 (0-2)
0-1 Rasmus Lysdal (22)
0-2 Rasmus Lysdal, straffe (44)
0-3 Rasmus Lysdal (53)
0-4 Henrik Hykkelbjerg (59)
0-5 Alexander Klein (63)
0-6 Anes Travljanin (88)

Silkeborg KFUM: Morten Bisgaard, Tobias Olesen, Dennis Flinta (Tobias Nissen), Alexander Klein, Jonas Graversen (Joakim Grosen), Henrik Brodersen (Nicolaj Sauer), Mikkel Frandsen, Henrik Hykkelbjerg (Mikkel Eriksen), Anes Travljanin, Peter Nemec, Rasmus Lysdal (Jonas Ipsen)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *