Det yngste Serie 1 mandskab i KFUMs historie sikrede en 2-1-arbejdssejr i Vivild. Tredje sejr på stribe til drengene.

Selvom et godt fyldt KFUM lazaret, en græsmark og tre gule kort arbejdede imod vilkårene for Serie 1 søndag eftermiddag i Vivild, så lykkedes det alligevel Labbie Simonsens tropper at vende hjem til Søholt med 3 point.

“Det var fortjent, fordi drengene arbejdede knaldhårdt. De sidste 20 minutter kan betegnes som drengenes ‘svendestykke’ i senior-fodbold”, lød det fra en stolt træner efter kampen.

Efter 8 minutters spil måtte Sebastian Blindkilde 10 minutter på sidelinien, med et gult kort, der gjorde at KFUM ikke helt kunne få spilovertaget fra kampens start.

Efter at være blevet fuldtallig igen, fik KFUM fat om spillet og i denne periode blev bolden flyttet godt omkring Vivild spillerne, der løb mange forgæves meter, så snart KFUM fik bolden til at rulle med få og enkle midler.
I det 24. minut, blev et tålmodigt opspil, med mange spilstationer i venstre side, pludselig til en mulighed da Mads Sonniksen fik serveret bolden i fødderne i feltet af Anton Leth. Mads stødte dybt i kuglen, der sejlede over målmanden og i mål til 1-0 (billedet).

Hjemmeholdet satsede stadig entydigt på lange bolde men KFUM’s 4 back kæde havde helt styr på Vivild’s angribere og forventninger var mere til 2-0 end en udligning.
Efter 33 minutter kom Joakim Grosen dog for sent i en tackling og så var KFUM igen i undertal. Herefter blev de Hviii presset længere tilbage på egen banehalvdel og måtte i denne periode afgive flere dødbolde til Vivild.

Det var da også efter et hjørnespark, i de 42. spilleminut, at udligningen kom. KFUM fik ikke clearet et hjørnespark og efter lidt klumpspil blev bolden, mellem venner og fjender, sparket ind til Vivild udligning 1-1.
Et lidt ærgerligt mål lige før sideskiftet.

Starten på 2. halvleg blev en lidt rodet affære. Vivild havde held til at få trukket KFUM noget ned i tempo og for mange bolde blev mistet for hurtigt. Spillet forløb lidt for meget i 2. sals højde og her var Vivild bedre med i kampen end når bolden løb langs græsset.

Efter 69 minutter blev bolden lagt langt frem på Vivild banehalvdel og en forsvarsspiller ville lægge den tilbage til målmanden, men han var i fuld fart på vej ud for at møde bolden, så da den røg over ham, kunne bolden langsomt trille i mål til KFUM føring 1-2.

Målet rystede hjemmeholdet, der forsøgte sig med et højt pres, men det gav hurtige omstillinger til KFUM, der kunne have afgjort kanpen definitivt først ved en friløber til Joakim Grosen i det 76. minut og herefter til Emil Rudnicki kun to minutter efter i det 78. minut. Men begge spillere overplacerede deres ellers gode chancer og skød tæt forbi mål.

KFUM sad nu igen på alt spillet og der skulle endnu et gult kort til, for igen at gøre det lidt for spændende. Nikolaj Simic kom hårdt ind i en tackling som dommeren takserede til KFUM’s 3. gule kort i kampen.
I de sidste 15 minutter kæmpede de unge KFUM’ere det bedste de havde lært og kampen blev kørt hjem på indædt vilje og sammenhold i kæderne. Stor respekt til Labbies unge hold med en gennemsnitsalder omkring de 19.

Flot af det unge mandskab. Det tegner godt for KFUMs fremtid.
Med sejren rykker KFUM op på rækkens fjerdeplads – kun 2 point fra den 2. plads der kan give kval-kampe til Jyllandsserien. Næste opgave er kampen mod Fårvang, hvor drengene gerne skulle slå fast, at de er kommunens fjerdebedste mandskab (efter SIFs 1. div, KFUMs DS og Kjellerups DS).

Vivild – Silkeborg KFUM 1-2 (1-1)
0-1 Mads Sonniksen
1-2 Selvmål

Silkeborg KFUM: Tim Krogh, Sebastian Blindkilde, Tobias Nissen, Jonas Ipsen, Daniel Jørgensen, Mathias Midtgaard, Joakim Grosen, Mads Sonniksen, Janick Rommers, Ali Farej, Anton Leth
Ind fra bænken: Andreas Toft Hansen, Emil Rudnicki, Nikolaj Simic

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *