KFUM er stadig det eneste hold i DS pulje 4 der ikke har prøvet at tabe! Vi har spillet uafgjort mod gode hold som Lyseng, Aarhus Fremad og Vejgaard – og så har vi en 0-0’er mod Tjørring. Det må godt blive revancheret i dag.

Sidste kamp inden corona’s 2. bølge skyllede ind over DK var vores 0-0ert på Jysk Park. Et point, der burde ha’ været tre – og nu er der tid til at få dette revancheret. Lørdag kl. 14.00 spiller vi ude mod Pione Sistos barndomsklub – og alt andet end sejr vil være en skuffelse.

Thomas Loft har disse spillere med til ‘revanche-opgøret’ mod Tjørring:

Morten Bisgaard
Henrik Brodersen
Magnus Dalsgaard
Mikkel Eriksen
Dennis Flinta
Mikkel Frandsen
Jonas Graversen
Joakim Grosen
Henrik Hykkelbjerg
Jonas Ipsen
Alexander Klein
Rasmus Lysdal
Peter Nemec
Tobias Nissen
Tobias Olesen
Nicolaj Sauer
Anes Travljanin

KOM SÅ BOYS!!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *