S1 spillede en fin kamp og vandt stort – 1-0 over Kolind-Perstrup.

Serie 1 smagte søndag sejrens sødme for første gang – og torsdag aften fortsatte drengene sejrsstimen med 1-0 over Kolind-Perstrup. Det lyder som en smal sejr – men den kunne, og burde, være blevet større, for KFUM var kampen igennem i kontrol. Og farlige.

De hvide startede godt, og havde fire hjørnespark de første 10 minutter. Stefan Stojilkovic og Ali Farej var med i det meste af det offensive spil, og efter 14 minutter var et KFUM-powerplay nær ved at give os føringen efter at Ali til sidst fandt Stefan. Stefans skud gik dog snert forbi opstanderen.

Efter en halv times spil kom KFUM fortjent på 1-0. Efter et indkast i venstre side, for Stefan Stojilkovic vendt på sin oppasser, og efter et træk udplacerede han KP-keeperen, med et skud helt ude ved opstanderen. Et fint mål.
Vi var fortsat i kontrol, og både Sebastian Blindkilde og Anton Leth havde afslutninger tæt over mål – men gik til pause med 1-0 på tavlen.

KFUM fortsatte det gode spil i 2. halvleg, hvor Kolind-Perstrup momentvis prøvede at tilspille sig muligheder, men den smule der kom tog Magnus Dalsgaard sig fint af.

I den anden ende havde KFUM kampen igennem mindst 15 hjørnespark. Ikke alle var lige præcise, men der var muligheder – og både Joakim Grosen og Jonas Ipsen var ikke langt fra at kunne heade 2-0 målet i kassen. Overliggeren måtte også redde holdet fra Djursland to gange: Første gang var midt i halvlegen, hvor Ali satte Blindkilde op – og Blindkildes skud gik via keeperen på overliggeren. Anden gang var ti minutter før tid, hvor Anton Leth tog et par gode træk, og knaldede kuglen på tværribben.

Derudover havde Ali en åben mulighed efter at Nicolai Sand Nørgaard havde spillet ham fri. Nicolai var atter – sammen med Oliver Grøn – med, og de unge S4-spillere gjorde det atter fint.

Jonas Ipsen og Tobias Nissen sikrede sammen med Dalsgaard at de få lange indkast og KP’s eneste hjørnespark ikke blev farlige – og S1 kunne fortjent sætte 3 point ind på kontoen. Stærkt af vore unge drenge, der atter havde 21-årige Jonas Ipsen som ældste spiller!

Silkeborg KFUM – Kolind Perstrup 1-0 (1-0)
1-0 Stefan Stojilkovic

Silkeborg KFUM: Magnus Dalsgaard, Janick Rommers, Tobias Nissen, Jonas Ipsen, Sebastian Blindkilde, Joakim Grosen, Mads Sonniksen, Oliver Grøn, Ali Farej, Anton Leth, Stefan Stojilkovic
Ind fra bænken: Nicolai Sand Nørgaard, Daniel Jørgensen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *