DS spillede en god og intens kamp mod 2. divisions-nedrykkerne fra Vejgaard. Vi havde fortjent bedre – men måtte til sidst nøjes med det ene point.

De første 10 minutter af kampen foregik med intense kampe på midten af banen, som klart signalerede, at dette ville blive en tæt kamp.

Det var dog KFUM, der først kom i gang med etableret spil. Efter 9 minutters spil går Rasmus Lysdal til baglinjen i venstre side og laver indlæg til Henrik Hykkelbjerg der dog desværre ikke får ordentlig træf på kuglen. Chancen indledte dog en flot KFUM periode på godt 20 minutter, hvor vi spillede godt. Og kom til chancer. Nicolaj Sauer var med i en del af mulighederne. Både med et skudforsøg efter 10 minutters spil og lidt senere afsluttede han et flot KFUM-angreb. Jonas Graversen fandt Henrik Hykkelbjerg, som sendte Sauer afsted til afslutning. Desværre blev skuddet rettet af til hjørne. Flinta fik hovedet på hjørnesparket men fik ramt bolden for let/lidt … og den gik ved siden af.

Den gode periode blev sat lidt på stand-by efter den halve time, hvor KFUM måtte lave to udskiftninger på to minutter. Først måtte Sune Balle gå ud med et riv i … ja den ene balle; og bare et par minutter senere måtte Nicolaj Sauer lade sig udskifte. Sauer tog sig til ribbenene. Ind kom Alexander Klein og Mikkel Eriksen i direkte 1-til-1 udskiftninger.

Vor gode start blev slået lidt i stykker – men Vejgaard blev aldrig rigtigt farlige. 0-0 ved halvtid.

KFUM kom udmærket i gang med 2. halvleg. Mikkel Frandsen havde en pæn hovedstødschance efter et Henrik-Hykkelbjerg-hjørne, men målet kom først efter en god times spil. Henrik Hykkelbjerg fandt smart Henrik Brodersen i mellemrummet. Brodersen tog et par træk … og da ingen gik i ham, og så fyrede han kanonen af … kasse! Et fantastisk mål fra Brodersen, og vi var på vej.

Broder har netop scoret til 1-0

Vejgaard skiftede fire nye spillere ind – men de fik alligevel ikke spillet sig frem til noget særligt. Derfor var det super-ærgerligt, at en Vejgaard spiller efter 74 minutters spil fandt på at skyde på mål langt langt ude fra. Morten Bisgaard stod naturligt et stykke ude i feltet – og bolden sejlede over KFUM-keeperen. 1-1 – og vi holdte kun føringen i godt 10 minutter.

Et par minutter senere måtte Thomas Loft udskifte den tredje skadede spiller, da Jonas Graversen fortsatte sit raid ud af græstæppet og ud på de fliser der omkranser Jysk Park.

KFUM kom pænt igen, og man fornemmede at der godt kunne komme en sidste-øjebliks-scoring igen. Men det nærmeste vi kom var da Rasmus Lysdal gik til baglinjen og igen lavede en cutback til Hykkelbjerg, hvis skud desværre blev blokeret af en Vejgaard-forsvarer.

Vi havde fortjent bedre – men det blev ved det ene point. Vi krydser fingre for at Sune Balle, Nicolaj Sauer og Jonas Graversen ikke er ude for længe. Vi har brug for alle mand i dette sammenpressede program.

Silkeborg KFUM – Vejgaard 1-1 (0-0)
1-0 Henrik Brodersen (63)

Silkeborg KFUM: Morten Bisgaard, Tobias Olesen, Dennis Flinta, Sune Balle (Alexander Klein), Jonas Graversen (Joakim Grosen), Henrik Brodersen, Nicolaj Sauer (Mikkel Eriksen), Mikkel Frandsen, Henrik Hykkelbjerg, Rasmus Lysdal, Peter Nemec
Bænk uden at komme ind: Magnus Dalsgaard, Anes Travljanin, Stefan Stojilkovic

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *