Endelig kom den første sejr til Serie 1. På Jysk Park vandt KFUM-drengene 3-2 over VRI. Men som igår skulle vi bruge alle 90 minutter til at hive den fortjente sejr i land.

VRI var et godt hold, og det meste af første halvleg gik uden de store muligheder. Men vi fik alligevel hul på bylden kort før pause. Ali Farej stak Joakim Grosen dybt i højre side, og Grosen sendte bolden hårdt og fladt modsat, hvor Stefan Stojilkovic stod klar til en tap-in. 1-0 og pause.

Stefan Stojilkovic står klar til at sende KFUM på 1-0. Foto: Delight.

KFUM sad også på spil og chancer de første 10-12 minutter af 2. halvleg. Og efter 9-10 minutters spil var der to gigantiske KFUM muligheder – begge til Mads Sonniksen. Først spillede Anton Leth ind fra venstre, hvor Ali Farej smart hoppede over bolden, således at Mads Sonniksen fik frit skud på mål. Desværre ramte Sonniksen træværket.

Mads Sonniksen sender bolden på træværket – helt oppe ved trekanten. Foto: Delight.

Minuttet efter var Ali igen involveret, denne gang fik Sonniksen muligheden uden keeperens indblanding. Men forsvareren nåede desværre at afværge inden Sonniksen fik prikket den i kassen.

Var Sonniksen kommet en my hurtigere til bolden kunne han ha’ prikket den i tomt mål. Foto: Delight.

Og selvfølgelig – på næste angreb fik VRI straffespark … og i stedet for 2-0 blev det 1-1.
Der var sikkert nogle der frygtede, at S1 nu ville spille 1-1 for tredje kamp i streg, men slemt blev værre da vi ikke fik lukket ned for et VRI-angreb fra højre. Bolden blev centret hvor den flot blev headet i mål til en lidt ufortjent 2-1 føring til VRI.

Men KFUM spiller kampene til ende. Det lærte Kjellerup i går – og det lærte VRI i dag.
Efter 87 minutter tager vi et hurtigt hjørnespark, hvor Ali får den vippet ind. Tobias Nissen får fat i den og lægger den af til Daniel Jørgensen der fyrede kanonen af. Hårdt og fladt med en lille afretning – og så i kassen: 2-2.

Jørgensens hammer er sendt afsted mod udligningen. Foto: Delight.

Og minuttet efter var KFUM så i front. Grosen spillede dybt, hvor Stefan Stojilkovic dukkede op og afgjorde en god fodboldkampen ved at sende den uden om VRI-keeperen til slutresultatet 3-2.

Stefan har netop sendt bolden i mål til den fortjente sejr på 3-2. Foto: Delight.

Stærkt af det unge KFUM-mandskab, hvor de ældste spillere igen kun var 21 år – totalt var gennemsnitsalderen omkring de 20 år. Sådan!

Se alle Peter Leths billeder fra kampen her

Silkeborg KFUM – VRI 3-2 (1-0)
1-0 Stefan Stojilkovic (40)
1-1 (56)
1-2 (73)
2-2 Daniel Jørgensen (87)
3-2 Stefan Stojilkovic (89)

Silkeborg KFUM: Magnus Dalsgaard, Sebastian Blindkilde, Tobias Nissen, Alexander Klein, Daniel Jørgensen, Mads Sonniksen, Joakim Grosen, Jonas Ipsen, Anton Leth, Ali Farej, Stefan Stojilkovic
Ind fra bænken: Janick Rommers, Oliver Grøn og Nicolai Sand

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *