Vore unge Serie 1 oprykkere tabte 3-0 til FAML efter en første halvleg med store personlige fejl.

FAML blev stiftet af de røde universitetsstuderende i Aarhus i 1974 – og bogstaverne står faktisk for: Fodbold Aktionskomitéen af Marxister og Leninister. Der var dog ingen solidaritet at spore hos værterne for de udnyttede straks fra start de personlige fejl, som KFUM gav.

Pga. skader og samtidig kamp i Herning stillede vi med et seniorhold med en gennemsnitsalderpå et godt stykke under de 20 år. Alderspræsidenten var Jonas Ipsen, der blev 21 år i november.
De unge KFUMere fik en hård velkomst i Serie 1 med en vanskelig bane og nogle svære vejrforhold.

Det blev en 1. halvleg, hvor vi slet ikke kommer i gang med vores gameplan, og grundet personlige fejl går vi til pause bagud 3-0 – så det var virkelig op ad bakke. Vor 1. halvleg var langt under den standard som vi forventer, og drengene fik en opsang i pausen.

I 2. halvleg får vi et klart overtag, men uden at blive farlige. Vi tilspiller os nogle små chancer, som vi dog desværre ikke udnytter.

Der var dog noget positivt at hente med fra dagens kamp i Aarhus: Vi skifter tre U19 spillere ind, som alle tre kommer ind og leverer en god indsats. Noget der helt sikkert kan bygges videre på.

Ellers ser vi nu bare frem til at revanchere os på fredag nor vi spiller hjemme på Jysk Park mod Aarhus Juniors kl. 18.30.

FAML, Aarhus – Silkeborg KFUM 3-0 (3-0)

Silkeborg KFUM: Magnus Dalsgaard, Sebastian Blindkilde, Tobias Nissen, William Sørensen, Daniel Jørgensen, Janick Rommers, Mads Sonniksen, Jonas Ipsen, Oliver Schmidt, Ali Farej, Anton Leth
Ind fra bænken: Adam Elgaard, Lucas Salomonsen, Bogdan Lukic

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *