Vore unge Serie 4 og Serie 5 hold delte lussinger ud til Lemming og SB 2. påskedag. Hattrick af Asbjørn Mærsk Søbye og Emil Rudnicki

Der var stærke sæson-debut’er fra vore hold i Serie 4 og 5.

Serie 4 mandskabet er netop rykket op, og bliver i år styret af Mads Holm, og Mads beretter at starten af 1. halvleg var noget nervøs. Hvilket nok heller ikke blev hjulpet af koldt og blæsende vejr på en tung bane.
Alligevel kunne de hvide gå til pause med en 2-0s føring på to mål af Asbjørn Mærsk Søbye.

Kun 90 sekunder inde i 2. halvleg øgede Daniel Tang til 3-0, og selvom spillet var rodet, og Lemming også havde 3-4 muligheder, så lukkede KFUM alligevel kampen med to mål yderligere. Viktor Jensen øgede til 4-0 da han efter en frispilning rundede 3 mand. Tilsidst sikrede Asbjørn Mærks Søbye sit hattrick.

KFUMs unge Serie 5 mandskab, der nok i foråret ofte vil blive hjulpet af en række af vore unge, dygtige U19 spillere, havde ingen problemer med at køre SB’s 2. hold over. Emil Rudnicki lavede et hattrick på 9 minutter i starten af anden halvleg, og både Lukas Angin og Lukas Bozic scorede begge to mål.


Lemming – Silkeborg KFUM 0-5 (0-2)
0-1 Asbjørn Mærsk Søbye
0-2 Asbjørn Mærsk Søbye
0-3 Daniel Tang
0-4 Viktor Jensen
0-5 Asbjørn Mærsk Søbye

Silkeborg KFUM: Frederik Rosenkrantz, Morten Roslev, Mikkel Bergmann, Viktor Jensen, Anders Thinggaard Larsen, Nicolai Sand Nørgaard, Benjamin Lyck, Oliver Grøn, Asbjørn Mærsk Søbye, Tobias Maul, Jens Alberto van Rijn
Fra bænken: Oliver Kildegaard, Daniel Tang-Henriksen, Magnus Ø. Simonsen


Silkeborg B – Silkeborg KFUM 0-10 (0-3)
0-1 Simon Gisselmann Jensen
0-2 Julius Brix
0-3 Lukas Angin
0-4 Emil Rudnicki
0-5 Emil Rudnicki
0-6 Emil Rudnicki
0-7 Luka Matic
0-8 Lukas Angin
0-9 Lukas Bozic Kragelund
0-10 Lukas Bozic Kragelund

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *