DBU har besluttet hvordan de afgør serie-fodbolden fra Serie 3 og op. Dermed endelig konfirmation af Serie 2’s oprykning til Serie 1.

DBU Jylland har i dag – på deres hjemmeside – offentliggjort hvordan de vil afgøre alle herreserie-rækker fra Serie 3 til Jyllandsserien, og fra Serie 1 og op hos kvinderne.

Her slåes det naturligvis fast at vore unge drenge SKAL spille i Serie 1 til foråret:
“Hvis det pr. 26. oktober ligger helt fast, hvem der bliver nr. 1 i en pulje, rykker dette hold op”, skriver DBU Jylland på deres hjemmeside.

DBU Jyllands turneringschef, Ole Frandsen, forklarer, at man først og fremmest har haft for øje at finde en model, der i denne vanskelige situation vil være den mest rimelige og fair løsning for klubberne, når nu turneringen ikke kan spilles færdig på fodboldbanen.

Det betyder at der i foråret kommer til at være lidt flere hold i serierne ift. normalen. For Serie 1 betyder det, at de 6 puljer med 48 hold der normalt er, vil være udvidet til 52 hold i foråret 2021.

Konsekvenserne i antal hold til foråret ses til højre:

Konsekvens-illustration, der viser at der til foråret er 52 Serie 1 hold i Jylland. Eet af dem kommer fra Silkeborg KFUM!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *