Helt uforståeligt fik Bording spillet sig til en sejr i første opgør – men det fik vore unge S2-drenge kraftigt revancheret i dag, da vi vandt hele 6-0 i Bording.

Seriefodbolden lukker ned på mandag – og drengene fik lukket al snak om hvem der er det bedste S2-mandskab. 11 sejre i 13 kampe og en målscore på 52-11 taler sit klare sprog. Et scorings-snit på fire (4!) mål per kamp.

Dagens modstandere havde – som sidst – tre gamle KFUM’ere med: Casper Møller, Christopher Poulsen og Lars Dahl. Alle garvede og snedige spillere/trænere – men der skulle mere end en tung defensiv til denne gang, hvor KFUM var forberedt på spillestilen.

William Rex og Alexander Klein havde fuldstændig styr på Bordings hurtige kontra – og fremad var der mange gode præstationer.

1-0 målet kom efter 21 minutter, hvor Peter Nemec smed et indlæg ind til Joakim Grosen som sikkert scorede ved bageste stolpe. Det vigtige 2-0 mål inden pausen da Stefan Stojilkovic afsluttede nogle gode kombinationer ved at aflevere bagud til Peter Nemec der scorede sikkert.

Topscorer Peter Nemec var atter målfarlig helt i front

De to næste mål kom tidligt i 2. halvleg og de lignede hinanden. Begge mål havde Grosen som assistmager – og i begge tilfælde var der tale om et fladt indlæg, som henholdsvis Anton Leth (3-0) og Stefan Stojilkovic (4-0) smed i kassen.

Anton Leth kom atter på måltavlen
Stefan Stojilkovic (nr. 10) legede også med. Både som målscorer og assistmager

Nu flød målene. Peter Nemec og Joakim Grosen scorede begge to mål. Peters andet kom sikkert på straffe – og Joakim lukkede målfesten i det 71. minut – 50 minutter efter at han havde startet den.

Joakim Grosen (nr. 8) var med i det meste med to assist og to mål

Med lidt held kunne det have blevet to-cifret – men de sidste 20 minutter blev uden mål. Efter kampen var der naturligvis stor ros fra Thomas Loft: “Jeg synes vi var gode til at spille vores spil, med højt pres og hurtig bold omgang”.

Der var også fortjente roser til drengene for hele efteråret:
“En flot efterårssæson hvor der var små bump på vejen men det har drengene været gode til at håndtere”, lød det fra Loft i Bording.

Det bliver spændende hvor langt vi kan tage denne trup. Målet hedder som bekendt 2D og JS til sommer, hvilket vil kræve to oprykninger til sommer. Potentialet er der. Hvis vi i dagens kamp ser bort fra anfører Mathias Barthel – så var de ældste spillere i dagens trup 20 (tyve!!) år.

Bording – Silkeborg KFUM 0-6 (0-2)
0-1 Joakim Grosen (21)
0-2 Peter Nemec (38)
0-3 Anton Leth (54)
0-4 Stefan Stojilkovic (62)
0-5 Peter Nemec, straffe (65)
0-6 Joakim Grosen (71)

Silkeborg KFUM: Magnus Dalsgaard, Sebastian Blindkilde, William Rex, Alexander Klein, Daniel Jørgensen, Mathias Barthel, Joakim Grosen, Jonas Ipsen, Stefan Stojilkovic, Anton Leth, Peter Nemec
Bænken: Ali Farej, Viktor Jensen, Simon Gisselmann Jensen

Se alle Peter Leths billeder her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *