Trods store chancer formåede DS ikke at få ’fem på stribe’. Tjørring bed godt fra sig, og vi måtte nøjes med 0-0.


På forhånd var vi pænt store favoritter, og de første 5-10 minutter indikerede også, at dette vil blive et KFUM i driving seat. Tjørring kom dog også frem – og specielt på et par dødbold-situationer i første halvleg var de ikke ufarlige.

Halvlegens helt store muligheder tilfaldt dog KFUM – og især sidste weekends matchvinder Thomas Bejder. Thomas satte først hovedet på et flot gennemspillet angreb, der gav vores nr. 11 en fri header fra 5-6 meter. Desværre headede Bejder lige forbi. Kort efter løb Bejder fra Tjørring-forsvaret – og var 1-mod-1 med TIF-keeperen – men han fik afsluttet for tidligt … og lige på målmanden.

Bejder nåede at få et hattrick af muligheder i første halvleg – og Mikkel Frandsen havde også et frit skud fra 8-10 meter … men begge afslutninger var atter lige på målmanden.

Tjørring fik deres første store gennemspillede chance efter 55 minutter – men angriberen sparkede ved siden af den venstre opstander. Ellers stod vor defensiv atter flot.

Offensivt spillede vi alt for ofte ballonbolde ind i Tjørring-forsvaret, hvor vi ikke havde noget at gøre i luftspillet. Defensivt havde vi dog bedre fat i luftrummet, som illustreret her med Frande og Broder

Vi fortsatte presset i 2. halvleg, men vi vadede ikke i chancer, og alt for ofte smed vi et tidligt højt og blødt indlæg, som Tjørrings midterforsvar ikke havde de store problemer med.

Efter 70 minutter hoppede og dansede bolden på stregen efter et hjørnespark, og tre minutter senere fik Jesper Broberg et frit skud i feltet – men kynismen var ikke til stede. Bedst illustreret ved at kun eet af vore 13 hjørnespark blev farlige.

Billedet snyder lidt. Det ser farligt ud. Udefra virkede alt for få af vore 13 hjørnespark farlige.

En skuffelse for truppen – og de små 200 tilskuere – der havde sat næsen op efter den 5. sejr på stribe. Vi må glæde os over at Bisgaard & Co. noterede sig for endnu et clean sheet – og at vi altså er meget svære at score imod. Kun fem mål har vi lukket ind i 9 kampe.

Næste kamp er også i ’Parken’ – på fredag kl. 19.00 mod Sæby.

Silkeborg KFUM – Tjørring IF 0-0 (0-0)

Silkeborg KFUM: Morten Bisgaard, Tobias Olsen, Jannik Videbæk, Dennis Flinta, Jesper Broberg, Henrik Brodersen, Mikkel Eriksen, Henrik Hykkelbjerg, Mikkel Frandsen, Rasmus Lysdal, Thomas Bejder
Ind fra bænken: Morten Pedersen, Stefan Stojilkovic, Peter Nemec

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *