U19 drengene kørte sikkert lokalopgøret mod FC Silkeborg hjem med 2-0. Til foråret venter Liga 1.

Modsat førsteholdet på Jysk Park, så havde U19 ikke problemer med at konvertere sine muligheder i første halvleg, og med mål af Andreas Toft Hansen og Simon Gisselmann Jensen fik Bjørn Riishøjs tropper hurtigt kampen under kontrol.

Derfra var der så meget cruise control som der kan være i en ’opryknings-kamp’ – og efter 90 minutter kunne champagnepropperne ryge i vejret.

Stort tillykke til Bjørn og drengene – det bliver fedt at følge jer i Liga 1.

FC Silkeborg – Silkeborg KFUM 0-2 (0-2)
0-1 Andreas Toft Hansen (11)
0-2 Simon Gisselmann Jensen (36)

Silkeborg KFUM (alfabetisk): Adam Thulstrup, Elgaard, Andreas Toft Hansen, Bogdan Lukic, Emil Rudnicki, Lasse Bredahl, Lucas Salomonsen, Luca Matic, Lukas Angin, Mathias Gehrt, Munasar Mohamed, Noah Lindholm, Simon Gisselmann Jensen, Søren Mollerup Seidelin, Tim Krogh

Stort tillykke til Bjørn og drengene – det bliver fedt at følge jer i Liga 1.

FC Silkeborg – Silkeborg KFUM 0-2 (0-2)
0-1 Andreas Toft Hansen (11)
0-2 Simon Gisselmann Jensen (36)

Silkeborg KFUM (alfabetisk): Adam Thulstrup, Elgaard, Andreas Toft Hansen, Bogdan Lukic, Emil Rudnicki, Lasse Bredahl, Lucas Salomonsen, Luca Matic, Lukas Angin, Mathias Gehrt, Munasar Mohamed, Noah Lindholm, Simon Gisselmann Jensen, Søren Mollerup Seidelin, Tim Krogh

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *