DS spiller endelig igen i Jysk Park. Fredag kl. 19 venter Tjørring. Sejr er vigtig – for alle point tæller!

Seneste hjemmekamp er nøjagtig 4 uger siden, da vi vendte 0-1 til 3-1 mod Herning Fremad. Nu venter der til gengæld tre hjemmekampe i træk på 12 dage. Første test er Pione Sistos barndomsklub – Tjørring IF.

Vi skal forsøge at vinde vores 7 kamp – og 5 kamp i streg!
Ikke kun for at forsvare den førsteplads vi erobrede i sidste weekend efter den dejlige 1-0 sejr over Kjellerup. Også fordi alle point er vigtige. Vi satser naturligvis på at komme i slutspillet til april (blandt de fire bedste) – og her tager vi alle point med. Også dem vi henter fredag aften 🙂

Til kampen har Thomas Loft udtaget følgende 18 spillere (i alfabetisk rækkefølge):

Thomas Bejder, Morten Bisgaard, Jesper Broberg, Henrik Brodersen, Magnus Dalsgaard, Mikkel Eriksen, Dennis Flinta, Mikkel Frandsen, Frank Hansen, Henrik Hykkelbjerg, Alexander Klein, Peter Nemec, Rasmus Lysdal, Tobias Olesen, Morten Pedersen, Stefan Stojilkovic, Lasse Sørensen og Jannik Videbæk.

Dagens kampsponsor er Midtjysk Udlejning:

Midtjysk Udlejning - Home | Facebook

Kom i Parken fredag aften og hjælp the Boys.
Vi har øl, vand, kaffe, pølser (fra Kælderslagteren) og lækkert (fra Rema i Sejs) – og god fodbold på banen.
Og så kan du vinde gavekort til Buksecompagniet.

Husk at du skal sidde ned, og holde afstand (covid-19).

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *