Danmarksserien og 2. division er de to eneste rækker i Danmark der endnu ikke kender sin skæbne. Thomas Loft & Co. er nu på græs – og foreløbig håber vi at ‘intet nyt er godt nyt’.

Glæden er stor ved overhovedet at kunne ‘komme på græs’ igen. Også selvom de sundhedsmæssige begrænsninger betyder, at DS-truppen er delt i fire grupper som træner på forskellige tidspunkter i løbet af ugen. Og selvom træningen endnu ikke kan blive lige så intens som normalt pga. afstanden der skal være mellem spillerne og en række andre forordninger.

Som tidligere beskrevet, så kører vi en stor førsteholds-trup, hvilket godt kan blive en stor fordel, hvis vi kommer ud i et hårdt program med mange midtuge-kampe i juni og juli måned.

Du kan se truppen her!

Foreløbig håber vi at intet nyt er godt nyt. Forstået således, at en fortsat stabil nedadgående kurve af corona-smitten i Danmark i maj – forhåbentlig betyder at 2. division og Danmarksserien kan få lov til at spille en masse fodbold i juni, juli – og også gerne august. Inden den nye – lettere forsinkede – 2020/21 sæson starter omkring 1. september.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *