Vor anfører, Mads Markfoged, er flyttet til Horsens, og arbejder mestendels i Kolding, Derfor er det blevet for svært fortsat at spille amatør-fodbold i Silkeborg.

Fra samtlige spillere, trænere og Elite Udvalg skal der lyde en stor tak til Markfoged for den helt-igennem-fantastiske indsats han har ydet i de 2½ år han har spillet i Silkeborg KFUM. 77 kampe blev det til i alt for KFUM – og alle er kommet i perioden, hvor vi kun har kendt een vej. Op.

“Mads har leveret store præstationer med et utal af kampafgørende redninger, og især i denne sæson har han en stor del af æren for, at vi har har klaret os så godt, ikke kun i kraft af sine individuelle præstationer, men også fordi hans samarbejde med en ung og urutineret bagkæde har været helt unikt,” lyder det fra sportschef Ove Christensen.
“Og så har han i kraft af sit hverv som anfører været med til at skabe en fin holdånd og et godt kammeratskab uden for banen,” fortsætter Ove.

Mads kom til klubben under Lars Dahl, da vi netop havde kvalificeret os til JS – efter det første halve år i JS2. Dermed har Markfoged været med til at vinde JS (med 3 point ned til Aabyhøj), vinde JS1 (med 4 point ned til FC Djursland), blive nr. 5 i DS (med 23 point op til Næsby på 1. pladsen) og ligge nr. 2 i DS/efterår (med 1 point op til Holstebro på 1. pladsen).

Imponerende.

Markfoged takker for 2½ gode år – både på og uden for banen.
“Jeg vil følge jer tæt, frem mod målet om oprykning til 2.div. denne sommer. Jeg tror på at det er muligt med en lille portion held og lidt taktisk snilde,” lyder det fra Mads i hans afsked.

Vi ønsker al mulig held og lykke til Mads, som oveni ny bolig og nyt job, også bliver far for første gang i februar. Hvem ved? Måske ses vi igen.

Billedet indeholder sandsynligvis: 2 personer, folk, der står og friluftsliv
Til februar bliver Mads far. Vi forventer at han klarer dette job lige så flot, som at passe buret for Silkeborg KFUM. Af og til kan der dog nok blive brug for at ‘en langhåret’ lægger sig imellem.

Relateret:
Læs også: Ny nr. 1: Morten Bisgaard

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *