Jyllandsserien har allerede sikret sig førstepladsen i puljen og lørdag kan andetholdet så ligeledes sikre sig førstepladsen i puljen og dermed oprykning til Serie 2. Både førsteholdet og andetholdet spiller sidste kamp i sæsonen lørdag eftermiddag.

Den mest spændende kamp bliver spillet 13.30 i Fårvang – for her kan Carsten Overgaards tropper sikre sig den anden oprykning i træk og booke en billet til Serie 2 efter sommerpausen. Det sker, hvis vort stærke andet-hold vinder mod Fårvang. Fårvang kan også rykke op med en sejr – men det vil kræve at B74 ikke får point mod puljens suverænt dårligste hold – Resenbro. Så mon ikke Fårvang trods alt har opgivet oprykningen.

Men selv hvis de ikke havde, så stiller Carsten med et selvtillidsfuldt og stærkt mandskab. Med blandt andet Lars Erik Pleh, Kasper Thule, Jannik Mehlsen, Christopher Hoppe og Jesper Torp i truppen. Kom ud og støt drengene i Fårvang!

Efter kampen i Fårvang kan man/I passende tage turen forbi White Hart Lane på Søholt, hvor JS2-mandskabet kl. 16.00 skal forsøge at fuldende triumfen med endnu en sejr over Kolding IFs divisionsreserver. KFUM har allerede vundet puljen – men der er ingen grund til at vi ikke skal krone en fin forårssæson med en ny sejr.

Lars Dahl har udtaget følgende 13 spillere til kampen mod Kolding IF:
Mikkel Dalgaard, Jacob Molbech, Mathias Lindegaard, Christopher Poulsen, Mads Andersen, Frank Hansen, Casper Røjkjær, Mathias Barthel, Sebastian Smoljan, Christian Pedersen, Bastian Skibsted, Simon Grøn Iversen & Simon Jørgensen

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.