KFUMs Jyllandsserie-hold havde allerede vundet puljen, men der var alligevel budt op til afslutnings-fest, da KFUM i sidste kamp slog et af puljens bedst spillende mandskaber Kolding IF med hele 6-1.

Tilskuerne var fra start lidt triste, da meldingen om 2. holdets manglende oprykningen naturligvis prægede stemningen på Søholt. Heldigvis fik vi en god fodboldkamp – som vi næsten altid får, når KFUM møder et mandskab der vil spille fodbold.

Det varede dog mere end en halv time inden KFUM fik hul på bylden. En godt spillende Bastian Skibsted erobrede bolden og gik mod mål, hvor han serverede bolden til Mathias Barthel som gav os 1-0 føringen (billedet).

Casper Røjkjær har leveret en del gode hjørnespark i sæsonen – og derfor var det også fortjent at vi fik et godt mål fra hjørne i sidste kamp. Mathias Lindegaard er blevet et powerhouse på hjørne og han headede bolden i mål med stor kraft. Inden vi gik til pause – så kom Mathias Barthel atter på tavlen … og kampen syntes afgjort allerede.

Kolding havde dog ikke givet op, og de havde et par gode angreb i starten af 2. halvleg. Målet var alligevel heldigt – da skuddet blev rettet af, og gav ikke Mikkel Dalgaard nogensom helst chance. Mikkel havde derimod 3-4 ganske store redninger, og spillede en ny god kamp i KFUM-målet – og der blev heller ikke lukket flere mål ind. Dermed sluttede KFUM forsvaret med kun 12 mål imod – svarende til 1 mål i snit. Bedst i puljen!

KFUM var dog ikke færdig med at score. Selvom både Frank Hansen og Casper Røjkjær fik en pause på bænken og vi i anden halvleg sendte alle tre 1999ere i spil – så var vi stadig farlige. Og Barthel – som også blev en fortjent Man-of-the-Match – spillede med hælen smart Simon Grøn-Iversen fri til 4-1 målet. Samme Grøn-Iversen blev fældet på en fremlægning fra Mads Andersen – og Barthel fik sit hattrick.

Et kvarter før tid fik Anders Frandsen sin førsteholdsdebut, og på det tidspunkt havde vi en gennemsnitsalder på 21,3 år, for de 11 på banen, og hvis vi tog Christopher Poulsen ud af regnestykket, så var gennemsnitsalderen på 19,8 år!

Men godt at vi ikke tog Poulsen helt ud – for 3-4 minutter før tid listede han sig med frem – og fra venstrekanten sparkede Poulsen med papagøjen – og sendte bolden flot i mål – og dermed nåede grand-old-man lige akkurat med på årets topscore-liste.

Til sidst nåede assistenttræneren endda at få en ny kæmpe-mulighed. Men med stor arrogance ville Polle lige tage målmanden med på endnu ‘en tur’ – og så løb 100%-chancen ud i sandet. Se chancen dokumenteret af Peter Leth her!

Silkeborg KFUM – Kolding IF 6-1 (3-0)
1-0 Mathias Barthel (34)
2-0 Mathias Lindegaard (42)
3-0 Mathias Barthel (45)
3-1 Kolding (50)
4-1 Simon Grøn-Iversen (79)
5-1 Mathias Barthel, straffe (80)
6-1 Christopher Poulsen (87)

Silkeborg KFUM stillede op således:
Mikkel Dalgaard, Jacob Molbech, Christopher Poulsen, Mathias Lindegaard, Mads Andersen, Frank Hansen, Casper Røjkjær, Christian Pedersen, Mathias Barthel, Sebastian Smoljan, Bastian Skibsted
I 2. halvleg kom vore tre talentfulde 99’ere alle i aktion: Simon Grøn-Iversen, Simon Jørgensen og Anders Frandsen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.