Med ansættelsen af Thomas Loft tager klubben et kvantespring i udviklingen fra Serie- til Elite-klub. For første gang i klubbens historie har vi en fuldtidsansat træner i Silkeborg KFUM.

I bestræbelserne på at udvikle spillet og spillerne optimalt, således at oprykning til 2. division kan blive et realistisk mål, har Elite Udvalget besluttet at ansætte klubbens første fuldtidstræner.

Det er naturligvis en mulighed vi må udnytte og ‘takke ja’ til“, lyder det fra klubbens næstformand Ernst Beck.

“At have en fuldtids-ansat træner giver klubben hidtil usete muligheder for træning både af de enkelte spilleres kompetencer – og den relationelle hold-træning”, siger Ove Christensen fra Elite Udvalget.

“Samtidig vil der også være mulighed for mere træning på tidligere tidspunkter end normalt – noget som vi kan mærke efterspørges når vi taler med unge spillere om at komme til KFUM”.

Men det er ikke kun træningen og video-evalueringen af kampene som vi får mulighed for at optimere med en fuldtidstræner. Signalet udadtil er også vigtigt for vores projekt.

“Vi havde først regnet med at skulle have fuldtidstræner fra sommeren 2020”, lyder det fra Holger Kristiansen. “Men vi skal konstant udvikle os – og blive så dygtige som muligt. På banen – og udenfor. Derfor har vi besluttet allerede at ansætte den første fuldtidsansættelse i klubben nu, og jeg anser dette som et kvante-spring i den rigtige retning for vort projekt”

Læs også:
Tak til Claus!
Thomas Loft ny træner i KFUM

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *