Silkeborg KFUM har netop ansat Thomas Loft som ny cheftræner på DS-mandskabet. Thomas har de to seneste år trænet Silkeborg IFs U19 Liga-mandskab.

Med Thomas Loft får KFUM en fuldtidstræner, der de seneste to sæsoner hos naboerne på Jysk Park netop har haft fokus på den type af træning, som vi mener skal være med til at udvikle vores talentfulde spillertrup i KFUM.

“Jeg er rigtig glad for Silkeborg KFUM’s Elite Udvalg har så stor en tillid og tro på, at jeg kan være med til at rykke KFUM’s DS trup endnu længere”, siger den nye KFUM-træner.

“Jeg har haft to rigtig gode år i Silkeborg IF, men efter en del samtaler med Holger og Ove om projektet, er jeg blevet overbevist om, at det er noget, som jeg rigtig gerne vil være en del af. Der er nogle ambitiøse, men realistiske,  målsætninger i Silkeborg KFUM”.

Også fra klubbens side er der stor tilfredshed med, at vi er lykkedes med at finde den helt rigtige person, til at videreføre det trænerarbejde som først Lars Dahl og siden Claus Christiansen har lagt.

“Vi er stolte over, at Thomas har valgt vores projekt i Silkeborg KFUM, for vi er klar over at han også havde andre job-muligheder,” lød det fra KFUMs næstformand Ernst Beck ved kontraktunderskrivelsen i KFUMs klubhus på Søholt (billedet).

Udover det daglige træner-arbejde er Thomas Loft også blevet tiltrukket af hele KFUM-projektet, hvor målet hedder 2. division.

“Der ligger mange spændende opgaver og venter i Silkeborg KFUM, og jeg glæder mig til at være med til at udvikle den sportslige strategi. Den første opgave er at få implementeret en klar og tydelig spillestil”, siger KFUMs nye cheftræner.

Læs også:
Tak til Claus!
Første fuldtidstræner i KFUM

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *