Der er efterhånden kun 10 dage til turneringsstarten, og opstarten til JS2-sæsonen har ikke været den allerbedste indtil videre. Der har naturligvis – som altid – været supergode træninger, og i år er de yderligere blevet stimuleret af tilstedeværelsen af Ove Christensen og Jesper Thygesen. Men vi er også hårdt ramt af skader.

Værst ser det ud for Lars Pleh, der endnu engang har været uheldig. Vi husker alle hans uheld i SFO’en i efteråret. Lige efter at Lars havde været match-afgørende mod Kjellerup brækkede han uheldigt benet. Denne gang er det hånden/armen som Lars har brækket – og han er ude i mindst 4 uger.

Næst-værst ser det ud for Mathias Barthel (billedet) – der lige nåede at lave 4 mål i træningskampen mod Skals. Mathias er meget tvivlsom til turneringsstarten den 1. april, som det ser ud lige nu.

Vores nye anfører Frank Hansen er også stadig ramt af den hofteskade, som han pådrog sig i 3-3 kampen mod Dronningborg. Frank mener han er klar til kampen mod Fuglebakken den 1. april – men han er mere end tvivlsom til den sidste test mod Ikast på fredag.

Og så døjer begge vore to hurtige offensiv-spillere – Sebastian Smoljan og Jannik Mehlsen – også med mindre skader. Vi satser på at Sebastian er hurtigt klar, mens Jannik alligevel får sæsonstarten smadret af EM-kampene i Futsal primo april.

Fredag aften kl. 18.30 spiller vi sidste test inden turneringsstarten når vi i Ikast møder deres JS1 mandskab.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *