FTZ havde inviteret til fest – og vejrguderne viste sig også fra sin bedste side – så rammerne for en fin fodboldoplevelse på Søholt var til stede. Desværre blev Serie 1’s kamp mod Viborg Søndermarken mere ‘en dag på kontoret’ end den fodbold-opvisning der blev disket op med en uge tidligere mod MorsØ.

KFUM vandt dog stensikkert kampen med 2-0 – og kunne sætte de tre point ind på kontoen efter de 90 minutter.

Kampen startede ellers næsten som seneste kamp mod Viborg SIK, som i Viborg blev vundet 7-2 – og som kampen mod MorsØ – nemlig med fine KFUM-takter i kampens første 10-15 minutter. Helt som i de nævnte kampe kom KFUMs første mål også i den periode. Christian Pedersen bragte os nemlig på 1-0 efter 10 minutters spil.

Der var genvalg over hele linjen fra MorsØ-kampen – men på trods (eller måske på grund) af det tidlige mål, så faldt tempoet. KFUM spillede ikke længere så hurtigt som man kunne – og i mange tilfælde førte spilleren selv bolden frem i stedet for at spille den. På den måde kunne Søndermarken være med – tempo-wise.

Selvom Viborg-holdet aldrig rigtigt blev farlige, så var der 2-3 halve chancer sidst i halvlegen, hvor KFUM atter hang lidt med hovederne. Som i sidste uge hjalp pause-snakken – for efter kun fem minutters spil i 2. halvleg gled Sebastian Smoljan til baglinjen og centrede til Johan Giehm, der fra tæt hold kunne sætte den i mål til 2-0. På billedet har Johan lige scoret – og bliver lykønsket af Seb og Mads A.
Målet gav ro, for det var meget svært at se Viborg Søndermarken lave to mål. Men faktisk gav det for meget ro på – for spillet var atter ikke hurtigt nok.

KFUM havde dog stadig mange halve og hele chancer, og kunne let have vundet 4-0 – og stadig have haft en rolig dag på kontoret.

Det blev kun 2-0 – men vi glæder os over sæsonens fjerde (ud af ni) clean sheet. Og for den præstation fik Mikkel Dalgaard fidusen.

Silkeborg KFUM – Viborg Søndermarken 2-0 (1-0)
1-0 Christian Pedersen (10.)
2-0 Johan Giehm (50.)