Det var i sagens natur en glad og tilfreds Lars Dahl, der udtalte sig til hjemmesiden efter lørdagens 2-1 sejr i topopgøret mod Horsens Freja.

“Det var rækkens to bedste hold, der mødtes, så det blev en fantastisk fodboldkamp med masser af intensitet og dramatik, uden at det af den grund var en hårdt spillet kamp,” vurderede Lars Dahl.

Lars Dahl oplevede en særdeles jævnbyrdig kamp, hvor KFUM’s skarphed i felterne blev udslagsgivende: “Det var to hold, der kom for at spille fodbold. Chancerne var ligeligt fordelt, men vi var skarpest i felterne, og det er her, kampene vindes,” slog han fast.

Lars Dahl og resten af KFUM’s Serie 1 krydser nu fingre for, at naboerne fra SB kan drille Horsens Freja, når de to hold mødes i morgen i Buskelund. Såfremt SB vinder den særdeles vanskelige kamp mod et Horsens-hold, der ikke har sat mange point til i år, vil KFUM kunne spille sig i Jyllandsserien ved at slå Hornsyld på hjemmebane lørdag eftermiddag.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *