Serie 1 spiller lørdag eftermiddag topkamp imod rækkens nummer 1, Horsens Freja. For KFUM er en sejr påkrævet, hvis man vil holde liv i håbet om oprykning.

Om lørdagens modstander siger cheftræner Lars Dahl: “Jeg forventer et stærkt Horsens-hold, som har været overbevisende indtil nu.”

Sidste gang de to hold mødtes vandt KFUM med cifrene 1-0. På den baggrund bør KFUM have gode muligheder for at få udbytte af lørdagens kamp trods modstanderens høje niveau.

“Horsens kan rykke op i morgen med en sejr, mens vi kan spille mere frit, da alt ligger i hænderne på dem. Vi vil gøre alt for at få en sejr,” forsikrer Lars Dahl og tilføjer, at skarphed i felterne er afgørende, hvis man skal trække sig sejrrigt ud af opgøret.

Lars Dahl har udtaget de samme fjorten spillere, som sidste weekend besejrede Give. Truppen består derfor af: Gustav Pors, Kim Rau, Rasmus Damgaard, Casper Møller, Jacob Vestergaard, Thomas Olsen, Søren Thomsen, Christian Pedersen, Casper Røjkjær, Nicolai Pedersen, Sebastian Smoljan, Christoffer Hoppe, Jesper Jensen og Mathias Lynge.

Der er kick-off kl. 13:00 i Horsens

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *