Weekenden byder på to KFUM-kampe, idet både Serie 1 og U19 skal i kamp.

Serie 1 spiller lørdag skæbnekamp, når man på udebane møder rækkens nummer 1, Horsens Freja. KFUM er inden opgøret seks point efter Horsens, så en sejr er påkrævet, hvis muligheden for oprykning skal bevares. Horsens har set stærke ud i anden halvdel af turneringen, de seneste fire kamp har man vundet med en imponerende målscore på 23-3, mens KFUM sidste weekend kom tilbage på sporet efter et par svage kampe. Det skete, da rækkens nummer fire, Give, blev slået sikkert med cifrene 4-2.

Den første kamp mellem de to tophold var jævnbyrdig, men endte ikke ufortjent med en KFUM-sejr på 1-0. Målet tegnede Christoffer Hoppe sig for. Der er således ikke grund til at forvente andet end en intens og lige topkamp, når dommeren fløjter op lørdag kl 13:00 på Horsens Frejas anlæg.

Søndag spiller KFUM’s talentfulde U19-hold sin fjerde kamp i kvalifikationen til forårets Vest-turnering. Det sker ude mod Ikast FS. KFUM-holdet har været suverænt ind til videre og sidder med ni point og en målscore på 18-1 solidt på puljens førsteplads. Modstanderen fra Ikast slog man i første opgør med de eftertrykkelig cifre 8-0. Der var tale om en kamp, som KFUM dominerede fra start til slut, og som bød på hele to hattricks, idet både Mads Andersen og Bastian Skibsted formåede at nette tre gange. Søndagens kamp i Ikast starter kl. 13:15.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *