Torsdag efter en dejlig påske tog vi imod FK73 som vi vidste var et svagere hold end sidst vi mødte dem. Det blev til en afklapsning hele 11-2. To tilfredse trænere melder “fin kamp af os, vi viser at vi kan holde fokus igennem hele kampen, trods to scoringer fra FK73.” Eneste ting der er mindre godt at Magnus Juul Johansen forlader os til fordel for en rejse. Magnus udtaler ” For mig er KFUM er lig med fællesskab. Når man kommer i klubben så er der altid god stemning  om det så er klubbens personale i dagligdagen eller ens holdkammerater til træning. Jeg vil gerne takke min træner for at have vist mig den tillid som de har gjort. Både kamp og træning. Ikke mindst vil jeg gerne fremhæve den attitude på holdet efter hver kamp der har været. Om det så var en tabt kamp så har vi altid festet bagefter og det   har været uvurderligt.” Til sidst udtaler Juul “KFUM uden mig det vil være det samme – Uden KFUM vil jeg være ingenting”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *