Næsby BK gæster JYSK Park i den sidste hjemmekamp i grundspillet.

Denne weekend skal Danmarks højest placerede KFUM-hold – Young Boys FD – forsørge at forsætte den gode form fra 2022, hvor holdet har formået at hente maksimumpoint i årets tre første turneringskampe mod henholdsvis Vanløse, Slagelse og Dalum. Sidste rundes sejr på Fyn betød, at vi hoppede over stregen til oprykningspillet.

Lørdagens modstandere fra Næsby ankommer til opgøret med en stime på ni ubesejrede kampe i bagagen, hvilket placerer dem på en stærk fjerdeplads – ét point foran Young Boys. Odenseholdet var også en hård modstander, da vi mødte dem tilbage i september 2021. Her delte de to hold 3-3 i en livlig affære, efter et stærk comeback af Young Boys.

Der er kickoff kl. 14.00 på JYSK Park. Der vil som altid være mulighed for at købe forfriskninger i form af en lækker platte fra Kælderslagteren, sodavand/øl/kaffe og friskbagt kage.

Entre koster 50 kr., men er du under 16 år eller har et gyldigt studiekort, så er der gratis entre.

Vi håber at se dig på Jysk Park lørdag kl. 14:00.

Du kan finde kampprogrammet til weekendens opgør ved at klikke her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *