Kom og støt vores 3. divisionshold i efterårets sidste kamp. Pley.gg inviterer alle gratis ind!

Sidste kamp i efteråret venter på søndag, når VSK Aarhus gæster JYSK park. En meget vigtig kamp for begge hold, som lige nu akkurat er placeret udenfor det fine selskab i top 6.

Til kampen byder vi indenfor med gratis entré. Kampen er sponsoreret af hjemmesiden, Pley.gg, som hver dag opdaterer brugerne på alt det seneste indenfor CS:GO. Besøg vores samarbejdspartner HER.

Vores 3. divisions-drenge kommer til opgøret med en solid præstation i bagagen. Vi spillede 2-2 med rækkens absolutte tophold, FC Roskilde, i sidste weekend. Selvom vi til tider var presset, så var det godt at se, at holdet allerede har rykket sig en del siden august måned, hvor vi tørnede sammen senest.

Så lang tid siden er det ikke, at vi mødte VSK Aarhus. For lidt over en måned siden vandt vi nemlig 4-1 på udebane over aarhusianerne, efter en særdeles flot anden halvleg. Vi håber på nogle af de samme takter på søndag!

Der er kickoff kl. 14.00 på JYSK park. Entréen er som skrevet gratis, men så kan du i stedet bruge pengene på en lækker pølse eller måske en god omgang gløgg, som du kan varme dig på.

Vi ses!

Du kan hente kampens kampprogram HER

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.