I dag tager Silkeborg kfum serie 6 imod Herning kfum, i et topbrag på søholt parkvej kl 19, en kamp hvor begge mandskaber ankommer med lutter sejre.

Mads udtaler:
“Vi er gået ind i en periode med et meget tætpakket program, med 3 kampe indenfor en uge, og 4 indenfor 2. Det sætter selvfølgelig sine mærker i drengenes ben, men vi ridder på en kanon stime, og vi er klar til at spille de sidste kampe, hvor det for alvor bliver sjovt. Hvis alt flasker sig i dag kan vi rykke op kl. 21, men vi kan stadig nå at glippe oprykning hvis tingene ikke skulle. Det må siges at være en del af charmen ved bredefodbolden. Vi har i dag debut i vores helt nye spillertøj, så alt er klar og parat til at vi går ud og viser Herning kfum hvem der har krav på de blå-hvide farver. Sidst havde vi helt overvældende 55 tilskuere til en serie 6 udebanekamp, og vi vil opfordre alle til at komme igen. Når man kan mærke så massiv en opbakning, er det som at spille 12 mand. Så vi glæder os absurd meget til det går løs i aften”.

Holdet har fået NY tøj sponsor: OL-Beslag A/S.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *