Cheftræner Mads Thorsø har skrevet efter kampen:

 Optakten til kampen var en smule hektisk, da vi bliver ringet op 2 timer før kampstart, at kampen er omlagt til 9-mandsfodbold. Derfor var de utallige timer på tegnebrættet pludselig forgæves. Til alles store forbavselse, og lettelse javist, fik B74 skrabet 14 spillere ind, af uransagelige veje. Men nok om det. Kampen startede hektisk, da vi grundet manglende profiler i forsvaret måtte omrokere. Det skabte panik, på trods af vi som udgangspunkt dominerede kampen. Vi fik kort før pausen dog udlignet, og det skabte en smule ro blandt drengene i pausesnakken. Vi fik hurtigt ændret nogle ting, og pludselig var kampen en anden. Taktisk genistreg ville nogle kalde det, andre ville kalde det held. Men jo mere man træner, jo heldigere er man, sagde en kendt svensk tennisspiller engang.
Vi kom både på 2-1 og 3-1, inden B74 dybt i overtiden fik reduceret. Sejren var dog en kendsgerning, og vi kunne kaste vores arme i vejret, inden vi kunne pleje diverse kramper og muskelsammentrækninger. Hvis spillet på banen gav en tåre i øjet, så var den massive opbakning på lægterne en ægte tåreperser. 55 mennesker mødte op for at se os… PÅ UDEBANE!
Brøndby gjorde det, landsholdet gør det, og vi gjorde det. Vi samler nationen om noget så simpelt som fodbold. Af hjertet tak for den massive opbakning. Hvis der var tid, og social accept, ville jeg gå rundt og give jer alle en krammer. Men der er ikke tid til at hvile hovedet på puden af succes, for allerede fredag går det løs igen, hvor vi, hvis alt flasker sig, kan risikere at rykke op. Satser på at se minimum halvt så mange, men håber på at se dobbelt så mange.
Kh Coach

Målscore for Silkeborg KFUM
Omar mujnovic
Magnus kristensen * 2

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *