Det var på mange måder helt naturligt. På hvad der var sæsonens sløjeste indsats – kom sæsonens første nederlag. DS tabte næstsidste kamp i grundspillet med 2-1 til VRI.

For en gang skyld kom KFUM ikke bedst ud til opgøret. Det var også svært – for der var ikke spillet meget mere end 1 minut da VRI bragte sig på 1-0. Et skud fra kanten af feltet, der normalt ikke ville være gået i kassen, røg under Morten Bisgaard og i mål. I angrebet lige efter fik Rasmus Lysdal dog en god mulighed for at bringe balance i regnskabet – men forsøgte endte i VRI-målmandens fodparade. Og ikke lang tid herefter måtte Bisgaard diske op med en feberredning for at undgå at VRI-føringen blev fordoblet.

Som halvlegen skred frem fik KFUM mere overtag, og vores største mulighed fik vi efter ca. en halv times spil da Nicolaj Sauer fik frit løb mod mål. Det sidste træk blev dog for langt – og chanchen blev forspildt. Lige før pausefløjtet fik Peter Nemec også en stor mulighed efter et langt Mikkel Frandsen-indkast. Nemecs afslutning gik desværre snert forbi den venstre opstander.

Håbede man på at KFUM kom igang med sit ‘normale’ spil efter pausen – blev man skuffet. 2. halvleg blev endnu mere panisk end første – med alt for mange dårlige beslutninger og afleveringer. Og det blev helt skidt da VRI-angriberen efter en luftduel med Sune Balle, kommer først på fødderne – og alene kunne gå mod mål og sætte 2-0 føringen i kassen.

I pausen og i løbet af 2. halvleg skiftede Thomas Loft fire spillere uden at vi dog på nogen måde fik ændret spillets gang. Da der manglede et kvarter lagde Joakim Grosen en frispark ind i hovedet på Dennis Flinta der headede på tvær-ribben, men reduceringen fik vi først omkring det 90. minut, hvor Jonas Graversen slog en fin bold fra venstre hele vejen over til bagerste stang, hvor Sebastian Blindkilde (billedet) kom stormende og headede den i mål til 1-2. Et flot mål, som desværre viste sig at være “too little too late”. Også selvom Graversen-Blindkilde var lige ved at lave et dacapo midtvejs i tillægstiden.

Udover målet var der absolut intet at glæde sig over, og sæsonens første nederlag er en realitet.

Sidste kamp i grundspillet er på søndag ude mod FC Djursland, hvor der skal helt andre boller på suppen, hvis KFUM fortsat ønsker aktivt at spille med om een af de to oprykningspladser, når slutspillet sparkes igang næste weekend.

Silkeborg KFUM-VRI 1-2 (0-1)
1-2 Sebastian Blindkilde (90)

Silkeborg KFUM: Morten Bisgaard, Tobias Olesen (Sebastian Blindkilde), Dennis Flinta, Sune Balle, Jonas Graversen, Mikkel Frandsen, Henrik Brodersen, Nicolaj Sauer (Joakim Grosen), Anes Travljanin (Mikkel Eriksen), Peter Nemec (Jonas Ipsen), Rasmus Lysdal