Vores oprykning til Serie 1 er historisk. Aldrig har KFUM’s næstbedste hold været så højt placeret. Holger kvitterer med en klipning.

Da KFUM i 2003-2004 var i Kvalrækken og Jyllandsserien spillede vort næstbedste hold i Serie 2 – ligesom det var tilfældet i efteråret 2020. Men aldrig har 2. holdet i Silkeborg KFUM været i Serie 1.

Dermed er det en historisk oprykning, som Thomas Loft, Frank Hansen, JJ og drengene har skaffet til klubben. Oprykningsfesten håber vi at vi kan give drengene snarest muligt når corona-reglerne tillader det.

“Det har været et helt fantastisk efterår”, siger Elite Udvalgets formand, Holger Kristiansen. “Danmarksserien har endnu ikke tabt en kamp (6-3-0), og Serie 2 rykkede op med 11-0-2, og med et snit på 4 scorede mål per kamp. Imponerende”

“Jeg er specielt glad for oprykningen til Serie 1”, udtaler Holger. “Det betyder nemlig, at vi her i 2020 har lavet et mandskab der er klar til 2. division og kommerciel fodbold, samtidig med at andetholdet er i samme række, som KFUMs førstehold lå i, da vi startede projektet i 2015″.

Vigtige oprykninger ‘fejres’ som det hører og bør – med en klipning af Elite Udvalgets formand 🙂

“Jeg er overhovedet ikke i tvivl om at den store – og stærke – førsteholdstrup, er en af de vigtigste forklaringer på, at det både er gået godt for førsteholdet – men også at andetholdet er så stærkt, som tilfældet er. Derfor er oprykningen til Serie 1 hele førsteholds-truppens fortjeneste … og derfor må jeg naturligvis også kvittere med en hårklipning,” fortæller Holger.

Udover oprykningen kan Holger – og resten af KFUM – glæde sig over at to af de målsætninger, der blev sat i 2015 (KFUM skulle i 2020 være kommunens næstbedste klub når det gælder både senior og U19) faktisk med rimelighed kan tjekkes af.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *