S2 vandt en sikker sejr på 5-1 mod Alhedens IF i Frederiks. Hattrick af Peter Nemec. Alvorlig skade til anfører Simon Damgaard.

KFUM startede dejlig koncentreret i en kamp, hvor det fra start stod klart, at vi stod overfor en mur af 9-10 Alhedens-spillere. I sådanne situationer kommer de største muligheder ofte efter dødbolde, og det var også sådan vi åbnede Alhedens første gang.

Efter ca. 10 minutter sendte Anton Leth en bold ind i hovedet på Jonas Ipsen. Ipsen headede på tværs, hvor Joakim Grosen fik bolden skubbet tilbage til Ipsen der resolut sendte den op i net-taget. 1-0 til KFUM.

Fem minutter senere var der hjørne i den anden side – Anton Leth tog igen, og bolden endte atter hos Anton der sendte et fantastisk curlet skud afsted. Helt utroligt fik Alhedens-keeperen, Morten Sørensen, dog lige så fantastisk fistet bolden til et nyt hjørne.

På et hjørne et kvarter senere var der en stor dobbeltchance til Peter Nemec og William Rex – og hjørnesparket efter sparkede Anton Leth på overliggeren, så man kan roligt sige at der var ‘fare på færde’ når Anton Leth gik ud for at sparke hjørne.

Seks minutter før pause fik Alhedens udlignet. Et frispark i højre side af banen blev sendt indover – kort – og her fik vi ikke afværget Alhedens-angriberen der nærmest kunne glide bolden i mål. Stort set på Alhedens eneste chance i kampen.

Heldigvis dukkede Peter Nemec op kort før pause-fløjtet, og via den ene opstander bragte han os atter på vinderkurs.

Alhedens spillede fair – men hårdt – og det udløste tre gule kort fra det 35. til det 57. minut. Det betød dog ikke det store … der var stadig mange Alhedens-forsvarere vi skulle forbi.

Alhedens slogedes for deres liv i Serie 2, hvor de er på nippet til nedrykning, men i det 72. minut blev kampen reelt afgjort da Joakim Grosen fik scoret. Målet kom efter en fantastisk solo-tur af holdets leder-karaktér – den nybagte far – Mathias Barthel.

Men KFUM – og Peter Nemec – var ikke færdig.
Først scorede Peter til 4-1 da han lobbede bolden over en ellers stærkt-spilleden Alhedens-keeper, og i det 90. minut satte Nemec bolden i mål til 5-1 og sit hattrick, efter at Mathias Barthel havde spillet Peter fri med en aflevering der trækker tråde tilbage til Michael Laudrups aflevering til Ebbe Sand, da Sand scorede mod Nigeria ved VM i 1998.

Peter Nemec lobber bolden over Alhedens-målmanden, og scorer til 4-1

En stærk og koncentreret indsats af drengene. Eneste malurt i bægeret var at vor anfører Simon Tøffe Damgaard blev alvorligt skadet. Der var frygt for både en brækket ankel og over-revne ledbånd.
Vi har dog netop fanget Simon i Anton Leths ‘ambulance-kørsel’ til/fra sygehuset i Viborg – og heldigvis er der ikke noget brækket. 10-12 dage på krykker slipper Tøffe dog nok ikke for.

Alhedens IF – Silkeborg KFUM 1-5 (1-2)
0-1 Jonas Ipsen (10)
1-2 Peter Nemec (44)
1-3 Joakim Grosen (72)
1-4 Peter Nemec (83)
1-5 Peter Nemec (90)

Silkeborg KFUM: Tim Krogh, Simon Damgaard, William Rex, Sebastian Blindkilde, Daniel Jørgensen, Mathias Barthel, Joakim Grosen, Jonas Ipsen, Ali Farej, Anton Leth, Peter Nemec
Ind fra bænken: Victor Jensen og Jannick Rommers

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *