Det er tre uger siden vor seneste kamp (og sejr) – men nu er vi atter klar. Kjellerup byder velkommen på Bjerget – og beder KFUM-tilskuere om at tage en klapstol med.

Først fik vi udsat kampen mod Vejgaard – og så var vi oversidder – men lørdag kl. 15.30 er vi topklar til at fortsætte kampen om point i toppen af DS pulje 4. Revanche-opgøret mod Kjellerup kommer på derfor på et fint tidspunkt.

Som de fleste sikkert husker, så har vi revanche til gode fra vores seneste opgør mod de gule fra 8620. Det er dog mere end et år siden – og der er løbet meget vand i Gudenåen siden: Vi har oplevet Corona, vi har været i direkte-opryknings-duel mod Holstebro og vi har udvidet vores førsteholds-trup.

Det bliver uden tvivl en spændende kamp på Bjerget. Kjellerup har – mens vi har holdt pause – tabt de seneste to kampe: Mod Brabrand i pokalen og mod VRI i DS. Kan vi vinde lokalopgøret, så er vi 7 point foran KIF med en kamp i hånden.

Husk at Kjellerup kun kan lukke 430 tilskuere ind, hvis alle sidder ned. Så hvis du planlægger at komme på Bjerget for at støtte drengene – så tag en klapstol med bag i bilen for en sikkerheds skyld.

De har stole i Kjellerup (også udover dem i rundkørslerne) – men tag for en sikkerheds skyld en klapstol med i bilen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *