KFUMs Serie 2 vandt fortjent 3-0 over FC Silkeborg, der ellers havde holdt stand i første halvleg.

Vi slog FC Silkeborg 9-1 da vi mødtes på Søholt Parkvej – men de orange fra Buskelund havde vundet de seneste fire kampe, og havde dermed spillet sig tilbage i toppen af rækken.

Første halvleg bar præg af at vore pasninger ikke helt sad i skoene – samtidig med at FC stadig havde kræfter til at følge med. Derfor var der heller ikke de store målchancer i halvlegen. Den klart største mulighed tilfaldt Anton Leth, der fik en pasning i dybden samtidig med at han løb fra midterforsvaret. Antons afslutning var dog snert forbi mål, og dermed gik holdene til pause med 0-0.

Kort inde i 2. halvleg blev Stefan Stojilkovic nedlagt lidt udenfor feltet i venstre side. En forseelse der kostede gult – og 10 minutter. Frisparket tog Stefan selv – men forsøget gik i sidenettet. Vi fik dog udnyttet overtaget for fem minutter senere fik Peter Nemec puttet bolden i mål til 1-0.

Det punkterede FC Silkeborg – og 2-0 kom kort efter da Anton Leth efter et par gode kombinationer kunne komme på skudhold. Antons hårde og resolutte skud kunne FC-keeperen ikke holde ude. 10 minutter senere pillede Peter Nemec bolden fra keeperen – og kunne let drible den i mål til 3-0.