Silkeborg KFUMs unge drenge vandt tirsdag aften med 3-0 over Jyllandsserie mandskabet Vatanspor.

KFUM stillede til sæsonens første test med vort U21 mandskab. Kun dagens anfører Mathias Lindegaard (24) og venstre back Lasse Sørensen (22) var ældre end 21 år. Drengene spillede en flot første testkamp – og sejren kunne let have været blevet større end de 3-0

Et ganske stærkt JS-mandskab fra Vatanspor med Seb Smoljan i spidsen måtte straks fra start sande, at det var uhyre svært at komme ud af KFUM-presset. Ganske ofte måtte Vatanspor-keeperen sparke langt – og her havde KFUM-forsvaret godt styr på det.

Men det var ikke fordi første halvdel af første halvleg bød på de helt store chancer – men der kom gang i målscoringen da Peter Nemec blev fældet i feltet, og KFUM fik chancen fra 11-meter-pletten. Jesper Broberg steppede op og sendte bolden i mål.

Vatanspor kom ganske godt ud fra pausen – men da Stefan Stojilkovic satte bolden i mål med et dykkende skud fra kanten af feltet blev kampen reelt afgjort. Stefan modtog bolden helt ude ved sidelinjen i venstre side og gik forbi to mand inden han resolut sendte bolden i kassen. Et godt mål.

Og Stefan Stojilkovic (billedet) slog kort efter sejren fast, da han med sit andet mål bragte os på 3-0. Peter Nemec fandt Stefan i dybden, og han sendte bolden forbi Vatanspor-keeperen.

En godt spillende Jonas Ipsen havde et frispark på overliggeren, og Peter Nemec kunne også ha’ scoret et mål eller to – og alt-i-alt var det en god testkamp mod en god modstander.

Silkeborg KFUM – Vatanspor 3-0 (1-0)
1-0 Jesper Broberg (straffe)
2-0 Stefan Stojilkovic
3-0 Stefan Stojilkovic

Silkeborg KFUM: Tim Krogh, Jesper Broberg (Simon Damgaard), Alexander Klein (Jannik Videbæk), Mathias Lindegaard (William Rex), Lasse Sørensen (Jonathan Gammelvind), Joakim Grosen, Jonas Ipsen, Johan Giehm, Stefan Stojilkovic, Peter Nemec, Aleksandar Sojic

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *