Divisionsforeningen har besluttet hvordan 2. division skal afvikles. Nu venter vi så på DBU’s beslutning om Danmarksserien.

Mandag udsendte Divisionsforeningen planen for afvikling af 2. division.

Såfremt 2. division bliver en del af den næste åbning af samfundet (8. juni), så fastfryses de to 2. divisioner (øst og vest) – og man går direkte til seks runders opryknings- og nedryknings-spil. Her møder holdene de seks mandskaber fra den modsatte 2. division, som man altså møder een gang. Første kampe spilles enten i weekenden 13.-14. juni eller onsdag den 17. juni

Bliver 2. divisionsfodbold mod forventning ikke del af næste åbningsfase, så spilles der ikke flere kampe – og Helsingør bliver så formentlig kåret som oprykker.

Vi har tidligere formodet at DBUs regler for DS ville følge 2D, og hvis det bliver tilfældet, så må vi regne med følgende:

Hvis DS bliver en del af næste åbningsfase, så spiller vi de 4 kampe der mangler i 2. runde (dvs. KFUM møder Kjellerup, Viby, Nørresundby og FC Djursland), hvorefter der spilles playoff kampe. Start 13.-14. juni eller 17. juni.

Hvis ikke DS bliver en del af åbningen – så afsluttes der uden at spille yderligere.

Vi venter spændt!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *