I en god kamp tabte DS første test med 3-1 til et godt spillende AGF U19-mandskab.

Thomas Lofts tropper har været igang i tre uger, og spillede onsdag aften den første eksterne træningskamp mod et stærkt AGF-hold bestående af U19/Reserveliga-spillere.

Thomas Loft stillede med to forskellige mandskaber i de to halvlege. Kun målmand Morten Bisgaard og Alexander Klein spillede samtlige 90 minutter.

Det var tydeligt allerede fra starten af kampen, at dette ville blive en god træningskamp. Det var et fysisk stærkt og hurtigt spillende, ungt AGF-mandskab – og på den måde en god modstander for KFUM.

Spillet var i 1. halvleg ret lige – men de fleste af de store chancer tilfaldt de hvide fra Søholt. Mikkel Frandsen (billedet) havde således tre meget store chancer, som sagtens kunne ha’ resulteret i et hattrick. Frandsen lovede efter kampen, at de to af de ‘Expected Goals’ blev gemt til senere. Den dynamiske højre kant fik dog konverteret et godt KFUM-angreb til en 1-0 føring midtvejs i halvlegen.

Mikkel Eriksen fandt Bejder, som satte mod baglinjen – her centrerede han hårdt … og en fremstormende Mikkel Frandsen sendte sikkert bolden i mål.

AGFerne fik dog udlignet inden pausen. Den nye KFUM-keeper Morten Bisgaard fik hånden på et hårdt, fladt skud … men kunne alligevel ikke forhindre at bolden strøg i nettet.

Starten på 2. halvleg blev ekstremt underholdende med store muligheder i begge ender. KFUM havde således tre store muligheder i den første halvdel af halvlegen.

Først erobrede Alexander Sojic i et pres bolden på midten af banen – og satte mod mål. Sojic gik udenom AGF-keeperen, og skulle blot sende bolden i mål … men ramte stolpen.

Lidt senere – også i et højt pres – erobrede Mathias Barthel bolden, og gik også udenom målmanden, som dog lige fik hånden på Barthels støvler. Straffespark. Joakim Grosen tog bolden og ansvaret – men AGF-keeperen reddede helt ude ved den ene opstander. På det efterfølgende Røjkjær-hjørne var Holger Maaløe tæt på at få bolden presset ind. Den dansede på stregen – men ville ikke ind.

Som halvlegen skred frem overtog AGF dog mere og mere af både spil og chancer, og de kom midtvejs på 2-1, da vi forærede dem bolden i feltet. Og det blev 3-1 da deres lange centerforward fik lov til uhindret at heade bolden i kassen fem minutter før tid.

En god første træningskamp mod en god modstander endte dermed med et samlet 1-3 nederlag.

Silkeborg KFUM – AGF 1-3 (1-1 i 1. halvleg og 0-2 i 2. halvleg)
1-0 Mikkel Frandsen

KFUM i 1. halvleg: Morten Bisgaard, Jesper Broberg, William Sørensen, Alexander Klein, Sebastian Blindkilde, Frank Hansen, Mikkel Frandsen, Mikkel Eriksen, Henrik Hykkelbjerg, Thomas Bejder og Nicolai Johansen.

KFUM i 2. halvleg: Morten Bisgaard, Simon Tøffe Damgaard, Holger Maaløe, Alexander Klein, Lasse Sørensen, Casper Røjkjær, Jonas Ipsen, Joakim Grosen, Mathias Barthel, Peter Nemec og Alexander Sojic

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *