Bastian Skibsted og Anton Holch-Leth har begge meldt sig under fanerne hos Silkeborg KFUM. Med Bastian og Anton får Thomas Loft et par unge alternativer til offensiven.

For Bastians vedkommende bliver det et ‘velkommen hjem’ efter et halvt år med længere udlandsrejse og et smut hos DS-konkurrenterne i Kjellerup.

Bastian var en femtedel af det talentfulde 98-kuld vi fik da vort Elite projekt startede. Tilbage i truppen udover Bastian herfra er Johan Giehm.

Bastian var med i oprykningssæsonen, hvor han flere gange viste sig som ‘a fox in the box’. Bastian nåede også at få DS kampe på CV’et inden turen gik udenlands – og til Kjellerup.

Endnu yngre – ja faktisk truppens eneste 02’er – er Anton Holch-Leth kommet til fra SIF. Anton har været en del af det meget stærke og talentfulde U17 Liga mandskab, som blev nr. to i Ligaen – kun et enkelt point efter FC Nordsjælland.

Anton har – udover kvaliteterne på bane – også den ‘kvalitet’ at være bror til Kalle Leth, der tidligere har haft den hvide bluse på, og nevø til Peter Leth, som vi alle kender.

Velkommen til Anton – og velkommen hjem til Bastian.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *