Det stod hurtigt i sæsonen klart, at KFUMs U19-hold ikke hørte hjemme i første kval-turnering. Med overbevisende sejre og mod på mere modstand var det derfor et velforberedt KFUM-hold, der trådte ud på banen søndag formiddag. Klar til første kamp i anden kval-turnering frem mod Vest-rækken.

Der var tale om et KFUM-hold, der hurtigt satte sig på spillet, og som med stor overbevisning og kontrol kørte en stærk offensiv. Dette resulterede kort efter kick-off i et frispark i venstre side af banen. Her var det Bastian Skibsted, der trådte til og sendte bolden i nettet efter en berøring fra muren.

KFUM’erne fortsatte deres rolige possesion-spil, og straks var Bastian Skibsted endnu en gang klar til at tage sagen i egen hånd, da han fra højre side skar ind i banen og sendte en bolden i nettet lavt i det lange hjørne. 2-0 – og KFUM pressede fortsat på.

Ikast-bagkædens frustration voksede, og det resulterede i endnu et frispark, denne gang i højre side. Her var det Mads Andersen, der med sit farlige venstre ben gik til bolden, og han sendte den dygtigt i mål i det lange hjørne. Det var samme venstreben, der kort efter – fra 25 meter – sendte en kanon af et skud forbi en chanceløs Ikast-målmand.

Man skulle tro, at Ikast var advaret om ikke at begå frispark lige uden for feltet – alligevel skete det igen, og Mads A kunne fuldende sit hattrick! Et tilfreds og selvsikkert KFUM-hold gik til halvleg med en føring på 5-0.

2. halvleg startede langsommere ud, og det var i det hele taget et mindre sultent KFUM-mandskab, der godt vidste at kampen var afgjort. KFUM fortsatte således med at føre bolden sikkert rundt i kæderne, men tempoet i spillet faldt langsomt. Pludselig tog Jacob Molbech dog sagen i egen hånd og driblede fra midten igennem en efterhånden træt Ikast-defensiv. Efter til sidst at have rundet målmanden kunne han let placere bolden i nettet.

Målfesten stoppede dog ikke her, og det var den evigt målsultne Bastian Skibsted, der med en flot krøllet bold i det lange hjørne scorede til 7-0. Kampen sluttede af med et straffespark, som Christopher Christensen med en sikker inderside fik placeret til højre for den trætte Ikast målmand, der til trods for de otte indkasserede mål stod en god 2. halvleg.

Et glad og stærkt KFUM-mandskab gik mod omklædningsrummet sultne på flere sejre. Næste kamp er imod Sunds på udebane. Et hold, som KFUM slog 3-1 i den første kval-turnering.