Serie 1 vandt fortjent 1-0 over Silkeborg Kammeraterne, men SKS’ træner Nicklas Albech var ikke helt enig i at det var KFUM, der fortjente de tre point.

“Jeg synes det var en uafgjort kamp – men de er tophold og viser det ved at score til allersidst”, siger SKS-træneren til Ligabold. Her fortsætter han: “Jeg synes KFUM var lidt fantasiløse, men det mine spilleres fortjeneste. Vi kender dem jo også rigtig godt og får lukket dem helt ned. Alligevel er det vel det bedste hold i rækken. Horsens Freja er dog også gode, så det bliver en ligeså spændende afslutning i toppen – som det gør for os i bunden”, sagde Nicklas Albech til Ligabold.dk.

I den lokale presse var Albech endnu mere tydelig: “Vi havde en plan om, at KFUM gerne måtte have bolden en masse på nogle dele af banen, men selvfølgelig uden at blive farlige. Den fulgte vi rigtig fint, og vi havde selv to-tre store chancer i første halvleg, som vi skulle score på. Rent uheld, at vi ikke vandt”, sagde SKS-træneren til Midtjyllands Avis.

Silkeborg Kammeraterne skal til Stjær på lørdag til et vaskeægte bundbrag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *