Jannik Mehlsen og det danske futsal-landshold snuppede andenpladsen ved Nordic Cup i Norge. Det bedste danske resultat nogensinde i turneringen. 

Efter sejre over Sverige og Norge samt ét enkelt point mod Grønland havde det danske futsal-landshold sikret sig en direkte finalekamp mod Finland lørdag eftermiddag. 

Desværre blev finalen spillet uden KFUM’eren Jannik Mehlsen, der måtte forlade opvarmningen med en skade i knæet. Vi krydser fingre for, at der ikke er tale om en alvorlig skade, så Jannik hurtigt kan komme på højkant igen. 

Fra sidelinjen kunne Jannik Mehlsen til gengæld se sine holdkammerater spille en rigtig flot kamp mod et stærkt finsk mandskab. Mads Falck bragte danskerne foran med 2-1 efter 20 minutters spil, men to scoringer af Finland satte de danske spillere under pres. 

Eftersom finnerne havde vundet deres tre første kampe i turneringen, var danskerne pisket til sejr, hvis de skulle skabe overraskelsen og snuppe guldmedaljerne. Det var derfor også et dansk mandskab, der satsede hele butikken i slutfasen, og selvom de skabte fornyet spænding med en udligning tre minutter før tid, var det ikke nok til at løbe afsted med sejren.

I det efterfølgende angreb slog Finland nemlig det sidste søm i den danske kiste og sikrede sig en fortjent 4-3-sejr. Dermed kunne finnerne lade sig hylde som vinder af de nordiske mesterskaber.

Selvom det var en flok skuffede danske spillere, der forlod Stjørdalshallen, havde de alligevel grund til at være stolte af sølvmedaljerne. Det var nemlig det bedste resultat nogensinde ved Nordic Cup. 

Herfra redaktionen skal lyde et STORT TILLYKKE til Jannik Mehlsen og resten af det danske futsal-landshold med den flotte præstation. 

 

 

 

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *