For et år siden havde KFUM gang i en rigtig god pokal-turnering, som først sluttede i første runde af den landsdækkende DBU pokal da Brabrand (som netop er rykket op i 1. Silkeborg KFUM's billede.division) slog et godt spillende KFUM-mandskab på Søholt.

På billedet har Mads Andersen netop bragt KFUM på 1-0 – og midt i 1. halvleg ramte vi stolpen, hvor vi kunne ha’ kommet foran 2-0. Desværre kom Brabrand på 2-1 lige inden pausen – og i 2. halvleg satte divisionsholdet det hele på plads og de vandt 6-2. Alt for stort ift spil og chancer – men de var kyniske.

Første kamp frem mod et nyt pokal-eventyr i 2017 starter for KFUMs vedkommende på tirsdag, hvor vort mandskab, der netop har vundet JS2-puljen, spiller i Hammel.

Hammel som bliver nummer 3 i deres Serie 3-pulje vandt i 5. runde af den lokale jyske del af pokalturneringen med 2-0 over Serie 2-mandskabet fra Bjerringbro, så mon ikke Hammel-spillerne håber på en ny pokal-overraskelse.

KFUM hold mod Hammel vælges fra disse 15:
Mikkel Dalgaard, Jacob Molbech, Christopher Poulsen, Mathias Lindegaard, Mads Andersen, Frank Hansen, Casper Røjkjær, Mathias Barthel, Christian Pedersen, Sebastian Smoljan, Bastian Skibsted, Lars Erik Pleh, Kasper Thule, Jannik Mehlsen og Christopher Hoppe

Kampen spilles på Hammel Stadion kl. 19.00 tirsdag aften.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.