Lørdag den 18. Februar stod Skals over årets 2. test

Stor satsende Silkeborg KFUM slog vejen forbi Kirkebækvej i Viborg, hvor Skals i dagens anledning havde booket kunststofbanen i samarbejde med dagens modstander. En modstander som Skals stiftede bekendskab med, i den netop overstået efterårsturnering, der sendte dagens modstander op i jyllandsserien.

Der var et semi afbudsramt mandskab – der måtte se bort fra Christian og Mads Holmgren, Kasper Berthelsen, Rasmus Frank(skade), Kasper Kurdahl, Rasmus BP(skade) og Nikolaj Skaarup(skade) – Derudover manglede holdleder Atjanth.

Spillerne vidste godt inden dagens kamp, at chancen for at blive presset i bund og indkassere en kasse eller to var absolut til stede, men samtidig at 5 af de 8 mål dagens modstander havde sparket ind i løbet af efterårssæsonen var foræringer og forholdsvis lette mål – så planen var, at Silkeborg KFUM skulle arbejde lidt hårdere for at score – Umiddelbart en plan der blev skudt i sænk da Silkeborg kommer foran efter 2 minutter.

En stilling som så ud til at skulle holde halvlegen ud – men 2 minutter før pause øger Silkeborg føringen til 2-0 – i en halvleg der bølgede lidt frem og tilbage med en overvægt i spillet til Silkeborgenserne – men dog med flere flotte kombinationer og angreb af Skals – Der dog lykkedes at få bolden i kassen af nyindhentet Mads Købke men blev desværre underkendt for offside.

2. Halvleg starter lidt som første, Silkeborg kommer på 3-0 efter 2 minutter – og resten af halvlegen bliver mere eller mindre spillet til et mål og derfor er det også ganske fortjent at Silkeborg KFUM kunne tage hjem til Silkeborg med en 6-0 sejr.

Vi siger tak for kampen og held og lykke til et yderst sympatisk og godt spillende Silkeborg KFUM