KFUMs kommende Jyllandsserie-mandskab kom hurtigt tilbage på hesten – og vandt stensikkert 5-2 over Skals FF. Modsat kampen på Søholt mod Skals-mandskabet, så var der aldrig tvivl om resultatet på Skals Stadion.

Allerede efter 2½ minut lykkedes et ‘indstuderet pres’ til perfektion. Skals-forsvaret blev presset til en fejlaflevering – og Sebastian Smoljan kunne uselvisk sætte Søren Philipp op til vores første mål.

Føringen holdt dog kun 10 minutter. Efter et hjørnespark til Skals får Mikkel Dalgaard ikke bokset bolden ordentligt væk – og så kunne Skals heade udligningen i kassen.

Philipp ville det dog anderledes, og to gange dårlige afspil af Skals-forsvaret under pres af KFUM-offensiven bragte KFUM på 3-1. Først opsnappede Søren Philipp selv fejlafleveringen og gik direkte mod mod målet – og genskabte føringen. 2-1.

Og inden den halve time havde den tidligere 1. divisions-topscorer lavet sit hattrick. Denne gang var det Mathias Barthel der opsnappede bolden – og flot spillede Philipp i en friløber. Philipp skød … nej han ventede … og så satte Skals-keeperen sig på røven, og Philipp kunne sende kuglen i maskerne 3-1 KFUM-føring ved pausen.

Ved 2. halvlegs start kom 100 kamps-jubilaren, Christian Pedersen, på banen, og 10 minutter senere sagde Sebastian Smoljan ’tillykke’, da han servede en ny sukkerbold – og en klar scoring fra Christian P øgede føringen til 4-1.

Der var stor forskel på holdene – og aldrig tvivl om sejren. Alligevel lukker vi et ‘dumt’ mål ind efter endnu en dødbold ind foran mål.

Spillet i anden halvleg var ikke så godt som i første – men de få tilskuere fik alligevel en perle at gå hjem på, da Mathias Barthel afsluttede et godt angreb ved at kanonere bolden i mål fra 20 meter. Med kampens sidste spark sørgede Barthel således for 5-2 sejren.

Fidusen gik fortjent til Søren Philipp, skarpt fulgt af Mads Andersen, der atter spillede en flot kamp.

Skals FF – Silkeborg KFUM 2-5 (1-3)
0-1 Søren Philipp (2)
1-1 Skals FF (12)
1-2 Søren Philipp (18 )
1-3 Søren Philipp (29)
1-4 Christian Pedersen (55)
2-4 Skals FF (65)
2-5 Mathias Barthel (90)