Efter nederlaget ude mod Kjellerup i torsdag rejste Serie 4 sig igen i hjemmekampen mod Silkeborg United. 5-1 vandt Carsten Overgaards drenge.

I forhold til kampen mod Kjellerup, var der 3 ændringer i truppen. Kim Rau, Christoffer Hoppe og Jonas Møllering var erstattet af Henrik Hedegaard, Mathias Bengtsson og Sebastian Smoljan (billedet), især sidst nævnte fik sat et fint aftryk på kampen.

Kampen startede fint og KFUM’erne fik hurtigt sat sig på både boldbesiddelse og spil. Mulighederne fik man også skabt, men koldblodigheden manglede i de afgørende situationer. Efter den gode åbning, som ikke udmøntede sig i et føringsmål, forsvandt både fart og energi desværre pludseligt i KFUM’ ernes spil og United fandt fodfæste rent defensivt.

Derfor var det opløftende at Sebastian efter 24 minutters spil på en fin aktion køligt udplacerede Uniteds målmand. 1-0.
Desværre ændrede målet ikke kamp-billedet, og efter 28 minutters spil kunne United udligne til 1-1, som også bliver pausestillingen.

Fra 2. halvlegs start var billedet det samme. KFUM’ erne havde bolden, men blev sjældent farlige.

Men efter en times spil kunne Seb score sit og holdets andet mål – og så var de hvide i front igen. 2-1-føringen stod i 20 minutter men så gik det pludseligt stærkt. Først løb Martin Sørensen fra United forsvaret og lukkede definitivt kampen med målet til 3-1. Mads Kyndi ville også være med – og på et frispark i det 85. minut bragte han KFUM på 4-1. Men det blev alligevel Martin Sørensen der fik det sidste ord da han til allersidst også blev dobbelt-målscorer da han scorede til slutresultatet 5-1.

Dagens fidus modtager blev Sebastian Smoljan.

“Kampen sluttede med en forholdsvis komfortabel sejr. Men den viste også med al tydelighed, at der stadigvæk er en del arbejde foran os i forhold til defensive og offensive aktioner”, lød det fra Carsten Overgaard efter kampen.

Sejren betød at andetholdet holder kursen mod andenpladsen i puljen.