Med 4 debutanter i start 11 et hav af mistede profiler og en baggrund på 2x i foråret. Var det en kamp der blev virkelig spændende og følge. De første 20 minutter blev vi spillede over, vi turde ikke rigtig spille bolden rundt og mistede for hurtigt vores spil. Som kampen skred an, tog de unge løver taktstokken, men der skulle et straffespark til i 33 minut. Førende vi fik styr på spillet. Herfra overtog vi  spillet og det fornemmeste pres spil under mig tog vi kampen til os. Der måtte en lille peptalk til i pausen, dette gav bonus og 2 blev hurtigt eksekveret af et flabet lob af vores tilbagevende angriber, efter længere tids skade. 3 og 4 mål kom efter et super flot skud fra Jammerbugt, hvor William ikke havde en jordisk chance for at rede bolden. Herfra svarede vi hurtig tilbage og vandt spillet. 4 mål blev debutant mål af Magnus Hansen. Drengene viste deres styrker og vandt spillet! Jeg er rigtig glad og tilfreds med første kamp. Der lover et godt forår for de unge løver! Og vi ser frem til næste weekend hvor vi skal krydse veje mod endnu en kendt modspiller i form af Aab!

Kampen i tal:

33: Julius Brix Wedel Walim 1:0

35: Gult kort Jammerbugt

38: Gult kort Jammerbugt

52: Mads Bilde 2:0

55: Jammerbugt 1:2

56: Bogdan Lukic 3:1

72: Magnus Søgaard Hansen

90+1: Jammerbugt 2:4

Kampen sluttede efter 90+7.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *