Ryder-Cup 2021. Silkeborg Ry Golfklub Resenbro, den 28. august 2021 med start tid kl. 07,30

Silkeborg KFUM stiller med et meget stærkt hold til årets Ryder Cup mod SIF. ”Jeg er meget stolt over at kunne præsentere nedenstående hold. Jeg synes at vi har fundet det rette mix. med rutinerede kræfter som Per Baltzer og Jens Sejer Klein, suppleret med unge talentfulde debutanter som Brian Johnsen og Jeppe Birkelund”, udtaler holdkaptajn Mogens Jensen, og runder af med ”golf is coming home”. Christian Trads, Ole Holm, Jens Sejer Klein, Kenneth Pedersen, Preben Martinsen, Mogens Jensen, Bent Nørskov, Flemming Merton, Lars Thorsø, Carsten Røjkjær, Jørgen Nygaard, Jens Trier, Jens Husted, Per Baltzer, Ove Dalsgaard, Claus Ruggaard, Svend Erik Torp, Søren Friis, Jeppe Birkelund, Lars Bruun, Brian Johnsen og Søren Bauer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *